2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا منم از همین میترسم😬

من که هرکی میدید میگفت مطمئنی سزارین شدی

خیلی روبراه بودم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
از چه لحاظ هایی اذیت میشین

یکم بخیه های ادم اذیت میکنه. اونم من خودم فقط ی روز اذیت شدم. اون شیاف برمیداشتم راحت. ولی من ی دوست دارم طبیعی بود بخدا اینقدر پارش کرده بودن نمیتونست بشینه میگفت سرپایی دوستشویی میکنم میگفت اون دنیارو دیدم.

خودمم سزارین میگم اطرافیان میگن نه طبیعی بهتره

ببین خواهرم سه تا زایمان داشته.  دوتاطبیعی،  یکی سزارین. 

میگفت مرگ رو جلوی چشمام تو سزارین دیدم. 

طبیعی خییییییلی راحتتره.  سزارین فقط کمر به پایین بی حس هست ولی فشار شدیدی به قفسه سینه میاد. درد زیادی میکشه. تنگی نفس شدید داشته. 

سختیاش تازه بعد از زایمان هست. 

تا پنج شش ماه درد داشت.  کمرش شکمش تا دو سه هفته درد داشت.  نمیتونست بشینه،  بچه بغل کنه. 

بعد از زایمان هم چندنوبت اومدن،  هی شکم رو فشار دادن که محتویات خالی بشه. 😭😭😭

میگه سر دوتا طبیعی هام،  اینجور اذیت نشدم.  فقط و فقط درد موقع زایمان رو داشتم.  بعدش اذیتی نداشتم. 

شما برو پیش ماما و متخصص خداشناس و ماهر.. ازشون بخواه که راهنماییت کنن. 

دوره های زهرا عباسی رو هم شرکت کن،  عااااالین.  خییییلی امادگی بدنی و ذهنیت رو برای طبیعی میبره بالا. 

هرکسی باهاشون زایمان داشته،  پروسه زایمان شون خیلی سریع تر انجام شده. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401