2777
2789
بازم گول اینستاگرام 😒 عزیزم خال وقتی کنده می شه اونم اگر برجسته باشه خیلی اوقات نیاز به بخیه هست&n ...

ن عزیزم میشه خواهرمن دوران دانشجویی رفته بود یه طب سنتی دور خالاش یه محلول زده بود خالاش کم کم اومدن بالا و میفتادن در عرض ده روز.باید هرروز حموم میرفت واصلا دست نمیزد بهشون

اون ده روز حسابی خال خالی شده بود😄چون خالا تیره شده بودن و برجسته

دردم از یار است و درمان نیز هم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم میشه خواهرمن دوران دانشجویی رفته بود یه طب سنتی دور خالاش یه محلول زده بود خالاش کم کم اومدن ...

من که می ترسم سر خود کاری انجام بدم

اونم پوست صورت 🤦🏻‍♀️

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

ن عزیزم میشه خواهرمن دوران دانشجویی رفته بود یه طب سنتی دور خالاش یه محلول زده بود خالاش کم کم اومدن ...

محلول گیاهی بود؟ 

الان دیگه خال هاش در نیومد؟ 

جای برداشته شدن خالش خیلی طول کشید تا رفت چقدر؟ 

محلول گیاهی بود؟  الان دیگه خال هاش در نیومد؟  جای برداشته شدن خالش خیلی طول کشید تا رفت ...

اره گیاهی بود با خلال براش زده بود.الان کامل رفتن بجز یکی ک خودش فشاراورد زودتر بیفته ولی موند دیگه.عطار بهش گفته بوداصلا فشار نده ک بیفتن

جایی نموند اصلا.خالا افتادن بدون هیچ ردی

من که می ترسم سر خود کاری انجام بدم اونم پوست صورت 🤦🏻‍♀️

برای خواهرمن عطار زده بود.افتادن بدون هیییچ ردی.اون خواهرم لیزر کرد برامدگیشون بااینکه ریزه ولی هست تا یه مدت هم پمادوکرم زد

من خودم دنبال عطاری هستم ک این کارو انجام بده

اره گیاهی بود با خلال براش زده بود.الان کامل رفتن بجز یکی ک خودش فشاراورد زودتر بیفته ولی موند دیگه. ...

مال منم با خلال دندون زدم 

وولی زیادزدم لکه شد روی پوستم گفته بعد از چند وقت میره سه تاچهار ماه خاستم ببینم تجربه ای دارید