2777
2789

مد شده بود حدس بزنن یا حس ششم شون رو بگن در مورد اینکه بقیه کی و چه تاریخ و زمانی به خواسته هاشون میرسن…

اونموقع ازدواجی بودم خیلی خیلی زیاد دلم میخواست ازدواج کنم، از حس ششمی ها پرسیدم بنظرتون من کی ازدواج میکنم؟ توی دوتا تاپیک مختلف… توی دو روز مختلف با فاصله ی زمانی تقریبا یک ماه 

هر دو گفتن ۳۴ سالگی … اونموقع خیلی دلسرد شدم ناراحت شدم، یکسال گذشت تا من از حساسیتم نسبت به این موضوع کم بشه، ولی هرگز یادم نرفت، همیشه ته دلم منتظر سی و چهار سالگی م بودم، گرچه توی ناخودآگاهم حتی تصور ازدواج توی این سن رو نداشتم و فکر میکردم خیلی دیره 

فردا وارد سی و چهار سالگی میشم، ازدواج نکردم و دلم برای کسی رفته که بعیده بتونم باهاش ازدواج کنم بخاطر همینم کلا قیدشو زدم. زندگیم خوش میگذره بهم ب همین دلیلم هست که دیگه دست و پا نمیزنم، تلاش نمیکنم، و منتظر نیستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جایگاه شغلی و اجتماعی و موفقیت هایی که یک روزی میترسیدم از دستشون بدم، به سختی و دلخوشی بدست آوردم….

تنها یک چیز هنوز آزارم میده… اینکه چرا اجازه دادم ناخودآگاهم توسط عده ای که از آینده ی خودشون هم خبر ندارن، برنامه ریزی بشه برای ازدواج در ۳۴ سالگی 

ممکن بود این اتفاق -ازدواج- زودتر برام بیفته و ممکنه حتی هرگز اتفاق نیفته، انتظار کشیدن برای وقایع مهم زندگی ، آدمو دلسرد میکنه از تلاش، گیریم که دلسرد هم نکنه، وسواسی میکنه، میترسونه. حساس میکنه

لطفا به اسم حدس و گمان و حس ششم، با روح و روان کسی بازی نکنید و از اون مهم تر، اعتماد به حدس و گمان دیگران حتی اگه قریب به یقین باشه، نکنید 

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست

از خود بطلب هر آنچه هستی که تویی

ناخودآگاهتو برنامه ریزی میکنه، نمیدونم چطور توضیح بدم، ولی به حرفی که میزنم مطمئنم! 

من به فالگیر اعتقاد داشتم

فراوونم پول خرج کردم

همش دروغ بود.دل هم میبستم بحرفاشون

اما فهمیدم دروغه.بله درسته رو ذهنم اثر میزاش

اما مهم نیس

سلام عزیزم.میشه ی توضیحی در مورد تغییر اسمت و فرایندش بدی؟ از طریق دادگاه اقدام کردی؟شاهد داشتی؟ من به اسم شناسنامم صدام میزنند ولی از اسمم متنفرم.ثبت احوال اقدام کردم رد شد.حاضرم ی اسم مذهبی دیگه جز اسم خودم بزارم هم ولی باز در شد!