آیسوووووو مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 490 عنوان بیایین راحل بدین بنظرتون من 135 بازدید | 12 پست خانوما من ی پسر ۲ ساله دارم ک خیلی شیطونه انقد جیغ ودادمیزنه اعصابم خورد میشه منم دادمیزنم میزنمش بچم استرس میگیره میلرزه فقط بعدمن اصلا دست خودم نیس بچه دومم ناخواسته بارداربودم سقطش کردم مثلا میگم بچرو ببرم بیرون یکم هوابخوره میگ اگ بری بیرون مستقیم بروخونه مامانت بعدباجاریمم تویه ساختمونیم بچه اونم میادبالا میگم خونروجداکن میگه مگه بابات کجامیشینه 1401/11/18 | 00:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nanhnanh عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 4069 یه تیر بزن خلاصش کن منتظرم دوباره مامان بشم دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده
آیسوووووو مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 490 بچه اونومیندازم بیرون میشینه راه پله گریه میکنه نیم ساعت جاریم نمیاد دنبالش .کلاعصاب شدم مثلا شوهرم ی بسته نون خریده گذاشته توخونه میگه باید اینوبخوری من نمیتونم صبابرم نون بگیرم
ghazalam95 عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 338 بچه اونومیندازم بیرون میشینه راه پله گریه میکنه نیم ساعت جاریم نمیاد دنبالش .کلاعصاب شدم مثلا شوهرم ... حالا مشکلت با بچته؟یا بچه جاریت؟یا سقط بچه ناخواسته؟یا نون نخریدن شوهرت؟یا بد دلی یا چی
آیسوووووو مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 490 حالا مشکلت با بچته؟یا بچه جاریت؟یا سقط بچه ناخواسته؟یا نون نخریدن شوهرت؟یا بد دلی یا چی میگه ی قانونی هس اگ نیم ساعت پاتوبزاری بیرون کلامحکومی.بعدش من میگم کسی توشرایط من بوده؟
آیسوووووو مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 490 حالا مشکلت با بچته؟یا بچه جاریت؟یا سقط بچه ناخواسته؟یا نون نخریدن شوهرت؟یا بد دلی یا چی چون دیگ رونی شدم
ghazalam95 عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 338 چون دیگ رونی شدم باهاش حرف بزن یا چند بار ازش بخواه خودش بچه رو. ببره بیرون شاید خسته شه دیگه بسپره بخودت
پاپیوننننن عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 7566 چون دیگ رونی شدم دلت میاد بچتو بزنی؟؟بچه ی دو ساله زدن داره بدبخت؟؟؟!!!بزن به در و دیوار ولی اونو نزن.گناه داره عزیزم. خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
آیسوووووو مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 490 دلت میاد بچتو بزنی؟؟ بچه ی دو ساله زدن داره بدبخت؟؟؟!!! بزن به در و دیوار ولی اونو نزن.گناه داره ع ... اگ توشرایط من بودین چی .یلحظه خودتوبزار جای من .بعدشم درس حف بزن بدبخت خودتی
پاپیوننننن عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 7566 اگ توشرایط من بودین چی .یلحظه خودتوبزار جای من .بعدشم درس حف بزن بدبخت خودتی هیچ توجیهی نداره این کارت.وظیفته تحمل کنی کاراشو.بچه ی دو ساله همینه.مثل یه کاغذ سفیده تو داری خط خطیش میکنی.باشه من بدبختم تو هم خوشبخت عالم!!!!!!! خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
آیسوووووو مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 490 فک کن ازصب تاشب زندونی مثلا مسواک برده پشت بخاری آتیش زده زود ازخواب پریدم کم مونده بودسکته کنم .باشوهرم خوابیده بودیم شلنک تراسو آورده گذاشته توخونه شیروبازکرده. بعدنصف شب ساعت ۳بود صندلی رو آورده بود درو بازمیکردبره بیرون بنظرتون عادیه اینکارا
آیسوووووو مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 490 هیچ توجیهی نداره این کارت. وظیفته تحمل کنی کاراشو. بچه ی دو ساله همینه.مثل یه کاغذ سفیده تو داری خ ... ببخش .من کلا عصابم واقعا زود عصبی میشم دست خودم نیس بقران.میگم بزار برم روانشناس میگ من خودم روانشناسم توذاتت اینه
پاپیوننننن عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 7566 ببخش .من کلا عصابم واقعا زود عصبی میشم دست خودم نیس بقران.میگم بزار برم روانشناس میگ من خودم روانشنا ... خرما و رطب زیاد بخور صبور میشی.دارچین تو چاییت بنداز.با برنجت زیره بخور.کشمش زیاد بخور. خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️