2777
2789

سعی کنید قبل و بعد از دعا صلوات بفرستید و الهی آمین یادتون نره

خدا جونم اگر مصلحت میدونی تورو به تشنگی،تنهایی و دل مصیبت دیده خانم زینب کبری قسم میدم،همه کسانی که به بیماری خانمان سوزه اعتیاد دچار هستن رو شِفا بده به حق همین شب عزیز!

الهی آمییییییییییییین

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم

الهی امین 

خدا فدات بشم من بالاخره بعد چندین سال حاجتمو دادی و خواهرم رو از این درد نجات دادی خدا شکرت دوست دارم خدااا

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی امین  خدا فدات بشم من بالاخره بعد چندین سال حاجتمو دادی و خواهرم رو از این درد نجات دادی ...

خداروشکر عزیز دلم

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
الهی امین  خدا فدات بشم من بالاخره بعد چندین سال حاجتمو دادی و خواهرم رو از این درد نجات دادی ...

خداروشکر میشه بگی چجوری؟؟؟

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91

خداروشکر میشه بگی چجوری؟؟؟

چطوری که والا چند بار به زور کمپ اینا بردیم ولی فایده نداشت بازم همینکه با دوستاش میرف دوباره شروع میکرد واقعتش خانوادم طردش کردن کلا 

بعد طرد کلا دیگه هوایی شد و رفت از شهرمون با دوستاش بدون اینکه خبری بده بعد یه سال و نیم پیداش کردم همه ولش کرده بودن ولی من نه 

رفتم مشهد و از امام رضا خواستم یجوری برش گردون  همون روز تو حرم امام رضا بعد یک و سال و نیم زنگ زد و گفت میخوام ادم بشم میخوام درست شم 

تو خونه با کمک یه دکتر با خواست خودش و کمک من ترک کرد 

الان دیگه دور همه رو خط زده همه دوستاش رو 

با زور نمیشه من همه تلاشمو کردم از دوستاش دور بمونه ولی نمیموند حتی در رو قفل کردم و چاقو کشید روم و رفت 

تا وقتی که خودش نخواد امکان نداره 

بعد اینکه خودش خواست کلا الان با یه نفرم در ارتباط نیس

چطوری که والا چند بار به زور کمپ اینا بردیم ولی فایده نداشت بازم همینکه با دوستاش میرف دوباره شروع م ...

چقد خوب خیلی خوشحال شدم توبه امام رضا قسم برای داداش منم دعاکنه پاک بشه.مریضیش رفع بشه.مادرم دیگه نابود شده از دستش..تورو به امام رضا دعاش کن

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91

چقد خوب خیلی خوشحال شدم توبه امام رضا قسم برای داداش منم دعاکنه پاک بشه.مریضیش رفع بشه.مادرم دیگه نا ...

خیلی سخته الهی بمیرم 

وقتی میگم الهی بمیرم فک نکن تعارفته تیکه پاره میکنم 

۶سال زندگیم جهنم بود شب و روز دعوا و استرس و نگرانی 

بعضی وقتا به بدنم نگاه میکنم میبینم یبار زده گلدون رو روپام شکسته یلار چاقو کشیدا یه بار جلو همه دوستاش خرابم کرده 

بخدا ولی انقد دوسش داشتم که چاقو روم کشیدنی بغلش کردم 

من خواهر کوچیکترم 

ایشون بزرگتر از منن ولی بازم سنی ندارن ۲۱ سالشونه

خیلی سخته خیلی سخت تر از چیزی که همه فک میکنن 

من و ایشون الان جدا زندگی میکنیم راضیم همه زندگیم رو بدم ولی دوباره برگرده خونه ولی نمیشع

الهی به حق امام رضا داداشت خوب شه

یا امام رضا به حق جوادت قسم گره از کار همه باز کن

خیلی سخته الهی بمیرم  وقتی میگم الهی بمیرم فک نکن تعارفته تیکه پاره میکنم  ۶سال زندگیم ج ...

ممنونم از دعاگلم.....مامانم بردیمش دکتر بهمون گفتن که سکته  خفیف کرده و عصب چشمش پاره شده و ۴۰ درصد بینایش رو از دست داده از بس شب تا صبح گریه میگرد و پشت در منتظر اومدن داداشم بیدارمیموند دوتا چشماش تو ۵۰ سالگی اب مروارید اپرده...

قربون دعای قشنگت هروقت برای خواهردعا کردی ما روهم فراموش نکن.بله دعاشما خوبان گرفت

ممنونم از دعاگلم.....مامانم بردیمش دکتر بهمون گفتن که سکته  خفیف کرده و عصب چشمش پاره شده و ۴۰ ...

شما تنهاش نذار منظورم مادرته 

منو تنها گذاشتن با اینکه سنی هم ندارم ۱۹ سالمه بخاطر اون الان خودم مریضم بیماری عصبی دارم 

شما ایشون رو تنها نذار

حتما دعا میکنم شما هم منو دعا کنید

شما تنهاش نذار منظورم مادرته  منو تنها گذاشتن با اینکه سنی هم ندارم ۱۹ سالمه بخاطر اون الان خو ...

چشم عزیزم.خداخیرت بده