2777
2789

بهم دیگه معرفی کنیم آهنگ هایی که دوست داریم.

دلم گرفته ای رفیق 

گرشارضایی

و

بگه ریوه عزیزکم ئستا شرمم خوشم دری

بگه ریوه عزیزکم ئستا شرمم خوشم دری

کسی ری هر لایت دکم وئاز دکم که تو لبی

ازکمال گلچین

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش تورو زودتر میدیدم خوشکل مو مشکی مابه هم خیلی میاییم همینه کا توچشمیم سهراب پاکزاد 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

اهنگ های شادمهرعقیلی 

اهنگ کی مث منو تو

اهنگ تو این غیار بی کسی 

آهنگ تیم بکس دقیق یادم نیس ی دخترهه میگفت مرد منه بقیه اهنگ هاشم خوشگله

اهنگ های مهدی احمد وندم دوس دارم

غم میون دوتا چشمون قشنگت

لونه کرده:)))

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

World از سونتین گروه کره ای اشکم دراومد 

انشاالله ازسرشوق باشه اشکتون دفعه بعدی ک گوش دادین

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

محسن چاووشی اهنگ ب رسم یادگار ❤😍

و آهنگ هایده ک میگه باز دلم مثل همیشه خالیه 

باز دلم گریه تنهایی میخواد 

برمیگردم ک ببینم کسی نیست 

میبینم غم داره دنبالم میاد 😣😣😣حنجره طلایی روحت شاد 

نورچشمی‌سهراب پاکزاد

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

بمب سهراب پاکزاد 

منم مجید رضوی 

خنده علی منتظری‌ 

بیماررضا بهرام 

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
غم میون دوتا چشمون قشنگت لونه کرده:)))

💛.انشاالله هیچوقت غم میون چشات نباشه

بمب سهراب پاکزاد  منم مجید رضوی  خنده علی منتظری‌  بیماررضا بهرام

عالی اند.بخصوص گل عشقم راچیدی رضابهرام