2777
2789
عنوان

از گوشی شوهرم به مادرم پیام دادم....

969 بازدید | 16 پست

سلام دوستان بگید کارم خوب بود یا نه

همسرم در فروشگاه بزرگ لباس کار میکنه

ایام تعطیل و پنجشنبه جمعه سرشون خیلی شلوغه

مادرمان شنبه  برای تبریک روز مرد باهمسرم تماس گرفته بودن ولی همسرم به دلیل مشغله کاری جواب نداده

بعد مادرم پیام تبریک فرستاده بود که همسرم شب

ساعت 12که از کار اومد دید و جواب نداد 

منم خواستم به روش بیارم بگم حداقل یه پیام

کوتاه تشکر بفرست دیدم ارزش نداره خودش باید درک میکرد

بعد امروز از شدت خستگی نتونست بره کار

منم تو یه فرصت مناسب از گوشی شوهرم به مادرم پیام دادم که ببخشید جواب گوی تماس شما نبودم

ممنونم از پیام تبریک شما

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد پیام که به دست مادرم رسید سریع از تو گوشی شوهرم

پاک کردم که نبینه من فرستادم

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!

خوب بود کارت اگرم شوهرت چیزی گفت بگو گفتم خسته ای و یادت رفته منم جواب مادرمو دادم ک ازت ناراحت نشه و رابطتون خوب بمونه

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

میدونید بزرگتر ها دلشون به همین چیز ها خوشه

این که پیام یا تماس شون بی جواب نمونه

خوب بود کارت اگرم شوهرت چیزی گفت بگو گفتم خسته ای و یادت رفته منم جواب مادرمو دادم ک ازت ناراحت نشه ...

یبار هم یه مناسبتی بود

بعد خانواده ما همیشه مناسب هارو تبریک میگن به همه

دیدم شوهرم سرکاره و یادش نمیمونه

رفتم اتاق بهش زنگ زدم گفتم بابام میخواد بهت تبریک بگه

از اون طرف اومدم به بابام گفتم همسرم میخواد به شما تبریک بگه😅

کار خوبی کردی

ممنونم

بالاخره یه جوری باید روابط رو مدیریت کنم که حرمت ها

حفظ بشه

یبار هم یه مناسبتی بود بعد خانواده ما همیشه مناسب هارو تبریک میگن به همه دیدم شوهرم سرکاره و یادش ...

اینجور حرکتا خوبه حتی یواشکیش چون باعث استحکام روابط میشه

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی