2777
2789
عنوان

عفونت قارچی

72 بازدید | 3 پست

سلام 

میشه به من کمک کنین

مشکل من اینه که بعد پریود تکرر ادرار شدییید میگیرم یعنی کلا تو دستشویی هستم، سوزش و خارش واژن هم دارم ولی هیییچ ترشحی ندارم، دفعه پیش که این مشکل رو دلشتم دکتر رفتم، گفت عفونت قارچیه، من اصلا هیچ ترشحی ندارما

فلوکونازول و مترونیدازول داد خوب شدم

الان بعد ۶ ماه دوباره همین مشکل رو پیدا کردم، خودم رفتم نسخه قبلی رو گرفتم و استفاده کردم ولی بعد یکی دو روز لکع بینی پیدا کدم که خوب نمیشه، میرم دستشویی ترشحات خونی دارم، نمیدونم دلیلش چیه 😥😥 اینم بگم که عنبر نسارا هم دو سه دفعه استفاده کردم که اگه عفونته درمان بشه، الان تکرر ادرارم خوب شده ولی لکه بینی عصبیم کرده 😥

عنبرنسا اص بخر از جای معتبر دود من بنداز تو یه قوطی مثل رب یا شیر خشک  .شماهم یه دامن دبپوش او ...

عنبر نسارا دود دادم ۳ بار ولی فکر میکنم اون باعث خشکی بیشتر واژنم شده و به لکه بینی و خونریزی افتادم

میترسم زخم شده باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کپسول واژن پروواژ

سرچ کن ،باکتری مفید واژنه اصلاااا ضرر نداره 

من بعد عفونت دکتر داد گفت تا سه ماه یه روز درمیون استفاده کن 

تا عفونت نکنی عالیه یعنی

من حال تکرر ادرار و درد کلیه داشتم اونم خوب کرد