2777
2789
عنوان

خونه خاله

210 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها وقتتون بخیر 

امشب خونه خالم بودیم 

یه دختر دایی دارم خیلی پیگیر منه ، به همه زنگ میزنه جز خودم ، آمار منو میگیره 

امشب خونه خالم بودیم به خالم زنگ زد ، داشت آمار منو میگرفت خالمم پیش ما بود نتونست بره جایی دیگه  باهاش صحبت کنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه من متاهلم ، حس رقابت باهام داره

پس اصلا بهش محل نده یه جوری وانمود کن ک انگار اصلا نمیبینیش پیش اونم اصلا از خودت ضعف نشون نده تا میتونی خودتو پیشش بزرگ و با ارزش جلوه بده 

پیش همه بدگوییمو میکنه ، منو میبینه در حد یه سلام باهام حرف میزنه  امشب هم داشت به خالم میگفت ...

کاملا مشخصه بهت حسودی می‌کنه چون زن عموی منم همینطوره با مامانم بشدت حس رقابت داره 

پس اصلا بهش محل نده یه جوری وانمود کن ک انگار اصلا نمیبینیش پیش اونم اصلا از خودت ضعف نشون نده تا می ...

منم به خالم گفتم چرا اینقد پیگیرمه 

خالم شروع کرد به طرفداریش ، نه اینجور نیس ، جوری  طرفداریشو کرد اصلا تعجب کردم ، گفتم چه اشتباهی کردم اومدم خونشون ، رفتم تو اتاق سیر  گریه کردم 

منم به خالم گفتم چرا اینقد پیگیرمه  خالم شروع کرد به طرفداریش ، نه اینجور نیس ، جوری  طرف ...

ن عزیزم چرا گریه تا میتونی باید خودتو قوی نشون بدی ب نظر منم از کسی هم نپرس ک چرا فلانی پیگیر منه وانمود کن ک برات مهم نیست و هیچی نمیدونی

ن عزیزم چرا گریه تا میتونی باید خودتو قوی نشون بدی ب نظر منم از کسی هم نپرس ک چرا فلانی پیگیر منه وا ...

تنها استعدادی ک دارم بی محل کردن ، از خالم انتظار نداشتم  ، الان که فک میکنم اون به نعفشه که شده طرفدارش ، آدما چقد زود رنگ عوض میکنن

تنها استعدادی ک دارم بی محل کردن ، از خالم انتظار نداشتم  ، الان که فک میکنم اون به نعفشه ...

والا آدما رو نمیشه حالا حالا ها شناخت باید با همه ی با سیاست و احتیاط رفتار کرد چون زمونه اینقدر بد شده ک تا میخوای سلامم بکنی ازت سو استفاده میکنن

والا آدما رو نمیشه حالا حالا ها شناخت باید با همه ی با سیاست و احتیاط رفتار کرد چون زمونه اینقدر بد ...

واقعا همین طوره ، من خالمو اندازه مامانم دوس داشتم ولی شناختمش