ما در دوره عقد هستیم شوهرم روز زن برام چیزی نخرید قرار شد ولنتاین هرچی خودم بخوام بخره منم گفتم گردنبند طلا قبول کرد ولی گفت باید از آشنامون قسطی بخرم و ندارم و اینا…. به نظرتون بهش بگم لازم نیست؟ یا بد عادت میشه ؟ از طرفی هم وضع مالیش متوسط ولی خصلت خسیس بودن رو داره
خدایا خودت شاهدی به سختی به شوهرم رسیدم خودت برام نگهش دار 🤍
یکم در مورد خودم توضیح بدم
«به نام خدا هستم،
از بچگی بزرگ شدم،
تو بیمارستان به دنیا اومدم،
صادره از شهرمون،
همونجا بزرگ شدم،
چند سال سن دارم،
بابام مَرد بود،
تو دوران کودکیم بچه بودم،
با رفیقام دوست شده بودم،
به دوست داشتن علاقه دارم،
قصد ازدواج نه دارم،
بعضی شبها که می خوابم
خواب می بینم،
تو خونمون زندگی می کنیم،
تا حالا نمردم و...»
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره خب اینم یه حرفیه 😂چون دیدم خیلی مردا واقعا نمیدونن حالا اگه این دفعه هم گفتی بگو ولی بعدا خودت روز مرد و ولن بگیر که اونم یاد بگیره و دیگه ببینم چقدی خرج میکنه😂
نظرات متفاوته اما بشخصه میگم بخر گلم حتما تجربه ی من بعد ۶-۷ سال زندگی مشترک اینه وقتی یه خانم به خودش بها بده شوهرم دستش میاد ارزش درست بزاره به زنش البته منظور این نیست که به اجبار و توی شرایط بد باشه ولی وقتی میتونه تلاش کنه پس حتما انجام بده
بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!