2777
2789
عنوان

شوهری که همش قهر میکنه

314 بازدید | 9 پست

سلام. چیکار کنم از دستش؟ خسته شدم. همش قهر میکنه سر هر مسئله کوچیکی. همیشه میرفتم منت‌کشی. ولی اینبار گفتم نَرم. بهم گفت دهنتو ببند... منم الان یکروزه که‌ صدامو نذاشتم بشنوه.... دیگه نمیرم سمتش تا خودش بیاد. خودشو شاد نشون میده... غذامو نمیخوره... ازش خیلی دلم شکسته خیلی بهم حرف زده. با این وجود دلم براش تنگ شده. همش منتظرم بیاد سمتم...خواهش می کنم باهام حرف بزنید...

آسمانِ ابری  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از مرد قهر قهرو متنفرم🙄

وقتی ک اکی هستین منطقی باهاش حرف بزن توضیح بده ک از این اخلاقش ناراضی و اذیت میشی...

تو قهرا هم سعی کن جلوی خودت و بگیری زود نری منت کشی ک بد عادت نشه

خدایا زندگیم ب تو میسپارم🫂💚🌱        خودت مراقب پدر و مادر و برادر و همسر و پسرم و فندق تو راهیمون باش❤میشه نگاهت هیچ وقت ازم نگیری🥺من بدون تو زود کم میارم                                                                                                                              فندق کوچولومون دو ماهه ک قدم رو چشامون گذاشته و زندگیمون و شیرین تر کرده❤خدایا هر کی در انتظار نی نی دلش و شاد کن و یدونه از این فندقا مهمون دلش کن🌹امین                                                                                       فندق کوچولومون ۵ ماهه شد😍با این که جوجه کوچولو قشنگ سرویسمون کرده😅😅 اما دارم تو قشنگ ترین روزای عمرم زندگی می کنم...و با تموم وجودم دلم میخواد زمان کند بگذره خدایا شکرت برای همه چی عااااااشقتم خدا

ولش کن بابا، ناراحت نشی ولی اینجوری که میگی سر هر چیز کوچیکی قهر می‌کنه انگار بچه سه ساله اس

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)
از مرد قهر قهرو متنفرم🙄 وقتی ک اکی هستین منطقی باهاش حرف بزن توضیح بده ک از این اخلاقش ناراضی و اذ ...

صحبت کردم. ولی میگه تقصیر خودته. منو عصبی میکنی. منم نمیتونم زود آروم شم

آسمانِ ابری