2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم کمکم کنید توروخداااا

301 بازدید | 18 پست

چهارساله ازدواج کردم ی دختردوساله دارم شوهرم خیانت میکنه خیانتش هم در حدیه ک وقتی من نیستم و تنهاس برمیداره ب شماره های مختلف زنگ میزنه هرکدوم ک دختر زن باشن باهاشون میحرفه اسمشو ی چیز دیگ میگه خودشو مجرد معرفی میکنه و میخاد ک باهاشون باشه اونام جواب رد بهش میگن چندبار زنگشون میزنه میبینه جواب نمیده برمیداره ب یکی دیگ زنگ میزنه تپش قلب گرفتم لز دستش ی ساله خونه بابام نرفته بودم سه روزه ک اومدم تو این سه روز گوشیشو رایگان کرده دوهزار دییقه تو سه روز هزار و 500دقیقشو حرفیده 

دخترم عشقمه😍آقایی نفسمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب شوهر بی کاری داری واقعا مرد ها خیلی پرو و تنوع طلب شدن هیچکدوم خجالت هم نمیکشن آرامش نذاشتن برامون اه اه 

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...