2777
2789

چندروزه همش خواب های چرت وپرت میبینم هرروز داره بیشترمیشه...اوایلش فقط عصرا خواب بدمیدیدم ولی الان شباهم اینجوری شدم .از خوابای عصرم که نگم براتون نمیدونم چرا یه جوری میشم نمیتونم توصیفش کنم حتی اگ خوابم نبینم ،یهوازخواب بیدارمیشم ب حالت مرگ میرسم تاچندساعت بیحالم

لوبیای کوچولوی مامان منتظرتم  ______^^ من از آـבما متنـ؋ـر نیستم،ـ؋ـقط اونایے رو בوست בارم کـہ ـבوستم בارن ️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از برق بکش تصویرو

وقتی تصویر نیس بدتره امروز ی حالی داشتم نگو😶

لوبیای کوچولوی مامان منتظرتم  ______^^ من از آـבما متنـ؋ـر نیستم،ـ؋ـقط اونایے رو בوست בارم کـہ ـבوستم בارن ️
نزدیک های غروب نباید خواب باشی سعی کن قبل غروب بیدار بشی کسل بودت برای اونه احتمالا

شاید

کسلی ب کنار یه حال عجیبی پیدامیکنم نمیتونم توصیفش کنم

چ حالی

نمیتونم توصیفش کنم یه بی‌حالی بدیه تاسه ساعت همینجوری میمونم.اصن دلم نمیخوادبخوابم دیگه.ازطرفی هم خونه تنهام یکی از سرگرمیام ک خیلی دوسش داشتم همین خوابیدن بود

منم یه مدت خوابای ترسناک میدیدم شبا ازخواب میپریدم الان خوب شدم

خیلی بده لعنتی.ب خصوص عصرا😑

ای جانم  منم ی مدت اینجوری بودم

خداکنه خوب بشم🥺هنوزم حالم بده انگارتپش قلب دارم ولی ندارم.هی ته دلم خالی میشه

عصر میخوابی کسل نمیشه بدنت

شایدازهمین باشه نمیدونم ازیه طرفم باردارم هی دوس دارم بخوابم هم تنهام حوصلم سرمیره خوابیدن روترجیح میدم