2777
2789

اگه کسی از نزدیک شفا گرفتن از امام رضا رو دیده یا شنیده لطفا با جزییات توضیح بده ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نقل قول از دوستم ؛ ( ب چشم نديدم) 

باباي دوستم تو جبهه فلج ميشه 

بعد بهش درصد جانبازي خيلي بالا ميدن 

ميره امام رضا شفا ميگيره و از جاش بلند ميشه

سمت مشهدم زندگي ميكردن 

بعد ميره درصد جانبازيشو ميبخشه 

خلاصه ك اين برا خيلي قديم بوده 

دوستمم حتي باباشو روي صندلي نديده 

توي كتابي ك خاطرات جنگ دوست باباش بوده 

خونده

خیلی برام‌مهمه این تاپیکهای معجزه و شفا که تو نی سایت هست کهدبعضیا میگن شفا گرفتیم یا شفای اطرافیانش ...

من راستش 

با اينكه ب شدتتتت ب امام رضا معتقدم 

و اينكه باباي دوستمم شنيدم 

بازم خيليي باورم نميشه ، تا ب چشمم نبينم 

شايد ببينمم بگم از كجا معلوم

من پسرم رو امام رضا شفاداد وکاملا بهش ایمان دارم عشقم امام رضاست 

عزیزم خدا رو شکر میشه بپرسم مشکلش چی بود ؟ به پزشک هم مراجعه کردین ؟شفا گرفتنش چطوری بود ؟ به مرور زمان یا یکدفعه ؟ بیماریش طوری بود کهپزشکا از درمانش عاجز بودن ؟ممنون میشم توضیح بدین

و

كاش كامل تر ميگفتي  ك حداقل بفهميم چيشدع

ببین پسرم ازطرف مدرسه رفت امام رضا ومنو پدرش اصلا راضی نبودیم به خاطر بیماریش بعداز برگشت خداروشکر پسرم حالش خوب شد  زیاد نمیتونم توضیح بدم فقط میدونم معجزه بوده چون حتی دکترش هم باور نداشت  البته خودم هم نذر کردم 

عزیزم خدا رو شکر میشه بپرسم مشکلش چی بود ؟ به پزشک هم مراجعه کردین ؟شفا گرفتنش چطوری بود ؟ به مرور ز ...

به مرور زمان بود البته توضیحش طولانی هست اما من اعتقادم این هست امام رضا نظر کرده