2777
2789
عنوان

توسل به حضرت زینب(س) برای ازدواج

6811 بازدید | 13 پست

می تونید این ختم مجرب رو از امروز که وفات شهادت گونه ی حضرت بود، شروع کنید و اینجا هم اگر شرکت کردید اعلام کنید که ببینیم چند نفر شدیم.ضمن اینکه دعای دسته جمعی زودتر مستجاب میشه🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش من میترسم چله بردارم و اجابت نشه اونوقت اعتقادم ضعیف میشه

هرخواسته ای زمانی بع انسان میرسه که دیگه رهاش کنی

واقعا رها کنی از ته دل

هرچقد بیشتربچسبی به چیزی همون قد ازت دورترمیشه

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
هرخواسته ای زمانی بع انسان میرسه که دیگه رهاش کنی واقعا رها کنی از ته دل هرچقد بیشتربچسبی به چیزی ...

پس قانون جذب میگه که فک کنید وخودتدت اماده کنید واز خدا بخایید چجوری میشه هم بخایم وهم ول کنیم من اینو مشکل دارم

پس قانون جذب میگه که فک کنید وخودتدت اماده کنید واز خدا بخایید چجوری میشه هم بخایم وهم ول کنیم من ای ...

وقتی ول میکنی پس قلبت مطمعنه که اون اتفاق می افته 

و دیگه نیازی به دعا و جذب نیست 

درحقیقت تو قوی ترین حالت جذبش میکنی و به معجزه خدا هم اعتقاد داری پس دیگه لزوم نمیبینی هی بخوای

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
راستش من میترسم چله بردارم و اجابت نشه اونوقت اعتقادم ضعیف میشه

مهم اینه که به خدا اعتماد کامل داشته باشیم و بدونیم اگر صلاح باشه به موقع خودش حتما دعامون مستجاب میشه و اگر تاخیر داشته باشه هم دلیل و حکمتی داره

شاید باهمین دعاها یه روز حاجتمون برآورده بشه. از دعا نکردن خیلی بهتره. حتی حدیث هم داریم دعا بی اثر نیست ، حتی مستجاب هم نشه ،یا بلایی از انسان دفع میشه یا در آخرت بهتر ازاون به آدم داده میشه که آرزو می کنی کاش دعاهات دردنیا مستجاب نمیشد. می خوام بگم قطعا ضرر نداره دعا کردن و درهرصورت منفعته. حدیث داریم دعا اسلحه ی پیامبران هست. می تونیم با دعا خواسته هامون رو شکار کنیم 

ان شاءالله حاجت روا باشید🌱

منم استارتر خیلی میترسم چون زیاد دعا کردم

مهم اینه که به خدا اعتماد کامل داشته باشیم و بدونیم اگر صلاح باشه به موقع خودش حتما دعامون مستجاب میشه و اگر تاخیر داشته باشه هم دلیل و حکمتی داره

شاید باهمین دعاها یه روز حاجتمون برآورده بشه. از دعا نکردن خیلی بهتره. حتی حدیث هم داریم دعا بی اثر نیست ، حتی مستجاب هم نشه ،یا بلایی از انسان دفع میشه یا در آخرت بهتر ازاون به آدم داده میشه که آرزو می کنی کاش دعاهات دردنیا مستجاب نمیشد. می خوام بگم قطعا ضرر نداره دعا کردن و درهرصورت منفعته. حدیث داریم دعا اسلحه ی پیامبران هست. می تونیم با دعا خواسته هامون رو شکار کنیم 

ان شاءالله حاجت روا باشید🌱