2777
2789
عنوان

شما این سریال های هفتگی که میاد رو از کجا نگاه میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 65 پست

از سایتای رایگان دانلود میکنم ... این یه مورد فیلم دیدنو حق الناس حساب نمیکنم حقیقتا ،خود این پلتفرما تا جایی که خوندم برا فیلمای خارجی که باید هزینه کنن نمیکنن، بعد توقع دارن ما هزینه بکنیم برا فیلماشون !خیلیاشونم که منبع فیلماشون مشخص نیست پولاش از کجا میاد... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نت مالِ مخابراته و يا ادارات تلفن همراه ، ربطي به سازنده هاي سريال نداره كه ميسازن كه از فروشش منبع ...

😕یعنی کارمون اشتباهه اخه خیلیا هم تو سینما و ماهواره و سی دی که میبینن کلی در امدس میشه دبگه نه؟؟؟؟

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
اينترنت چه ربطي به تهيه كننده سريال ذاره؟

اخه گفتن حق الناس یجور دیگع فک کردم 

چی بگم والا 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
از سایتای رایگان دانلود میکنم ... این یه مورد فیلم دیدنو حق الناس حساب نمیکنم حقیقتا ،خود این پلتفرم ...

اینو راست گفتی الان همین فیلیمو یک عالمه فیلم آمریکایی و ترکی داره خی مگه رفته از اونا خریده که حالا ما داریم اشتراک ازش می‌خریم اونا رو میبینیم

چهار شنبه 8 صبح

هفته ای یه قسمت میزارن؟؟

😕یعنی کارمون اشتباهه اخه خیلیا هم تو سینما و ماهواره و سی دی که میبینن کلی در امدس میشه دبگه نه؟؟؟؟

نه ديگه اين غير مجاز پخش شدن كاره 

فيلماي سينمايي خارجي هم همين حكم رو داره قاعدتا كه ما متاسفانه ميبينيم 

مثلا غير قانوني از نت فيليكس كپي ميشه در صورتيكه روح صاحب هاشون خبر نداره، ولي خب خارجيا رو كمتر كسي ميتونه اشتراك بخره بعلت نداشتن كرديت ، ولي ايراني رو كه ميشه رعايت كرد حداقل 

اون خارجيش هم كلي گناه پامون ميفته☹️

اینو راست گفتی الان همین فیلیمو یک عالمه فیلم آمریکایی و ترکی داره خی مگه رفته از اونا خریده که حالا ...

اوهوم ،من کلا عذاب وجدان میگیرم ولی برا این یه مور برا کارایی که میکنن عذاب وجدانم ندارم !

شده ماجرا اونایی که میگن گناه نکنید ولی خودشون همون گناه رو انجام میدن ...

نت مالِ مخابراته و يا ادارات تلفن همراه ، ربطي به سازنده هاي سريال نداره كه ميسازن كه از فروشش منبع ...

حالا اگه حقی هم باشه بقول این کاربر فک کنم برا همین فیلیمو و اینا باشه چون اونا اون فیلمو از تهیه کننده می‌خرن میزارن بعد این کانالا باز ازش دانلود میکنن میزارن تو کانال

اینو راست گفتی الان همین فیلیمو یک عالمه فیلم آمریکایی و ترکی داره خی مگه رفته از اونا خریده که حالا ...

خب اشتباهه ديگه اگه قرارداد با تهيه كننده نداشته باشن و پخش كنن و 

متاسفانه دزديه اگه اينطور باشه به نظزم ، چون اون خارجيا هم راضي نيستن قطعا 

بايد ديد از تهيه كننده يا شركت سازنده اجازه نامه دارن يا نه ايرانيا هم بايد بيينيم با امثال فيليمو و اينا قرارداد دازن يا نه 

نه ديگه اين غير مجاز پخش شدن كاره  فيلماي سينمايي خارجي هم همين حكم رو داره قاعدتا كه ما متاسف ...

ای بابا یه تفریح داشتیم اونم فیلم دیدن حالا برا اونم باید عذاب وجدان داشته باشیم هیییی

خب اشتباهه ديگه  متاسفانه دزديه به نظزم چون اون خارجيا هم راضي نيستن قطعا  ايرانيا هم با ...

خب الان تکلیف این فیلمای خارجی که از فیلیمو می‌بینیم چی میشه اونو که دیگه اشتراکشو خریدیم