2777
2789
عنوان

از اینا چطوری باید استفاده کنم؟

654 بازدید | 21 پست

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیه؟

یه نوع ماسک صورته عزیزم

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
یه نوع ماسک صورته عزیزم

خو چند دقیقه باشه بشورمش یا ن؟اطلاعاتی نداری ؟؟

مال بدن باید بزنی به بدنت 😐روش نوشته بادی؟ اخه مال قبل ارایشم هست دیدم البته با مال بدن فرق داره برا این میگم ببین روشزده بدن

هر چیز که در پی آنی ،آنی                                           کاربری قبلیم ترکید 
ماسك صورت يا سرم ?

بخدا خرید عروسه شوهرم خریده ن اون میدونه چیه ن من فقط میدونم مال صورته خخ

این سرم هستش اول صورتتو بشور ژل شستشو داری؟ بعد تونر و بعد اینو میزنی به صورت ضربه ای 

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

نه ماسک نیست سرم طلاس جذب پوستت میشه بعدش نیاز به شستشو نداره

مرسی گلم از راهنمایت ان شالله ب ارزوهات برسی

نه ماسک نیست سرم طلاس جذب پوستت میشه بعدش نیاز به شستشو نداره

برای چی خوبه این؟؟

بخدا خرید عروسه شوهرم خریده ن اون میدونه چیه ن من فقط میدونم مال صورته خخ

عزیرم این سرم هست سرم طلا

حاوی ذرات ریز طلاس

سرم یه مایعی رقیق تر از ژله و سرشار از ویتامینه

آبرسانه 

صد چین و چروک

روشن کننده پوست

صب و شب بعد از اینکه صورتتو شستی چند قطره بریز رو پوستت ماساژ بده جذب بشه

تازه وقتی جذب شد خشک شد پوستت میتونی بعدش کرم پودر هم بزنی

اینجوری کرم بهتر می‌خوابه رو پوستت

کار پرایمر رو هم میکنه