2777
2789

سلام دوستان

من میخوام به امید خدا اقدام کنم برای نی نی هفته گذشته رفتم دکتر من تنبلی دارم و پریودم عقب میفته برام گلوفاژ نوشت دو روز خوردم خیلی اذیت شدم خواب آور و به شدت تهوع آور بود امروز رفتم قرص رو برام عوض کرد و گالگا داد که بعد از نهار و شام استفاده کنم من میخواستم با تغییر سبک زندگی و رژیم غذای این مشکل رو حل کنم مثل روزی نیم ساعت ورزش انجام بدم هر شب سیاه دونه و عسل بخورم و همچنین بادکش رحم انجام بدم که دکتر بهم گفت باید این قرص هم مصرف کنم حالا نمی‌دونم هر دو رو انجام بدم ینی هم. قرص رو بخورم و هم رژیم و ورزش رو انجام بدم نمی‌دونم چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید یا از تجربیاتتون بگید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که دارم اصلاح غذایی میکنم ، امیدوارم حل بشع

منو تو تاپیک های مربوط به بارداری تگ کنید ' هیچ اطلاعاتی ندارم و میخوام اقدام کنم...اگه امصامو تا اخر خوندی یه صلوات برا امام زمانت بفرست اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🤲

تجربه؟؟

من سالها با اين مشكل تنبلى تخمدان دست و پنجه نرم كردم به اميد باردارى طبيعى

آخرم دارم راهى رو ميرم كه بايد ده سال پيش ميرفتم

اگر تا يكسال با دارو طبيعى باردار نشدى دست دست نكن واسه اى وى اف اقدام كن

من خيلى پشيمونم به اميد باردارى طبيعى خيلى فرصت از دست دادم

ان شاءالله كه شما طبيعى باردار ميشى

هر دو رو انجام بده زود تر نتیجه میگیری

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

من چی بگم ک چهار ماهه اقدامم نمیشه مشکل هورمونی دارم ولی دکترم میگفت ربطی نداره قبلا....الانم میگم برم دکتر شوهرم اجزه نمیده میگه هر چی خدا خواست ،هر وقت ب صلاحمون باشه خدا بهمون بچه میده ...دیگه خسته شدم از حرفای مردم عزیییزم شما نی نی نداری😑خودمم دلم میخواد😢

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
من چی بگم ک چهار ماهه اقدامم نمیشه مشکل هورمونی دارم ولی دکترم میگفت ربطی نداره قبلا....الانم میگم ب ...

ان شالله به زودی نتیجه میگیری من بچه ندارم ولی میخوام اقدام کنم برای اولی