2777
2789
10 روز پیش پشت پام برید به طرز وحشتناک پشت زانو از داخل دو لایه بخیه حورد و قسمت بیرونی هم خدود 20 تا بخیه خورد دکتر گفت باید پام 18 روز تو گچ باشه باد 1شنبه بعد برم ببینه و اگر لازم شد بکشه بخیه ررا خیلی نسبت به درد حساسم و واکنش نشون میدم از اللان استرس کشیدن بخیه را دارم اصلا نمیدونم چطوریه درد داره یا نه ؟ برای زایمانم هم بخیه جذبی بود میشه بگید جطوره بی حس میکنن یا نه درد داره یا نه؟؟ فقط تو را خدا اگر درد داره نگید نه صادق باشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار انگشست شستم با تیغ غذا ساز برید بخیه خورد که بعدش داداشم با تیغ و بتادین تو خونه کشید هیچی نفهمیدم سه سال پیشم عمل صفرا داشتم که عمل باز بود بخیش کشیدنی بود دردش خیلی کم بود یه حس سوزش گذرا وقتی میخواست نخو بکشه
هر سقوطی پایان کار نیست، سقوط باران، قشنگترین آغاز است...
منکه بخیه سزارینو کشیدم اصلا اصلا حس هم نکردم چجور کشیدشون منم خیلی استرس داشتم اصلا باورم نمیشد انقد ساده باشه هییییچی نفهمیدم وقتی دکتر گفت پاشو برو باورم نمیشد گفتم بهمین سادگی کشیدی
لینک کانال ورزشی من😊@badansazi_ba_fafa
خب بستگی به بخبه هاتم داره ها بخیه هات سر همه یا دونه دونه واست بخیه زده؟ اگه سر هم که حسش همون سوزش گذراست و عبور نخو حس میکنی اما اگه دونه دونه واست بخیه زده باید با پنس از تو گوشت کشیده بشه بیرون و بعد با تیغ بریده بشه که اون یه کم درد داره اما نه به اندازه جراحتی که برداشتی به خاطر التهاب پات یه مقدار کم درد داره من که بخیه های سزراینم درد نداشت چون عصب ها هم بریده میشن
اگه میشد نگاهت رو تو حجم یه سرنگ جا داد/اگه میشد فقط یکبار پر و بالی به رویا داد/ من از تزریق میمردم تو رو تا اوج میبردم من از تزریق میمردم تو رو تا اوج میبردم
راستی پات چه جوری اینجوری شد؟لطفا با شرح جزییات خخخخخخخ
اگه میشد نگاهت رو تو حجم یه سرنگ جا داد/اگه میشد فقط یکبار پر و بالی به رویا داد/ من از تزریق میمردم تو رو تا اوج میبردم من از تزریق میمردم تو رو تا اوج میبردم
اصلا بخیه هارو نمیکشن میبرن بخیه ها وقتی خشک بشن با تیغ بریده میشن وشما اصلا حسشون نمیکنی چون اونا خشک شدن. تازه الان وقتی پاتو باز میکنی ممکنه متوجه بشی که چندتاشونم خودشون افتادن. اصلا درد نداره من پام بخیه خورد اما موقعه ی کشیدن اصلا متوجه نشدم نترس درد نداره
یه مادر با دوبچه ساکن امریکا