2777
2789

حتما باید پریود باشم ؟ شرایط خاصی داره برای ازمایشش دکتر هیچی به من نگفت اصلا فقط پرسید مجردی یا متاهل ک مجردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناشتا باید باشی

۲ساعت قبل ازمایش بیدار شده باشی

رابطه یا دخانیات مصرف نکنی شب قبلش

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

دو   تا  سه  ساعت  نه  نیم  ساعت  ، از زمان  بیداری گذشته باشه  . استرس  نداسته باشی   ورزش  نکرده باشی  

نزدیکی  نداشته باشی   ۱۲ ساعت  ناشتا  (اینو بپرس ) چون  ممکنه  بخوان  از من  خواستن . 

دوم با سوم پریود باشه 

.
عزیزم  زنگ بزن  دکتر  یا  به ازمایشگاه  بپرس .  اونجا بری  یه برگ ...

دکتر بهم گفت ک نه نیاز نیست پریود باشی برات ازمایش تیروئید نوشتم بعد رفتم ازمایشگاه دیدم پرولاکتین هم نوشته ازمایشگاه میگفت باید پریود باشی نمیدونم دکتر چرا چیزی بم نگفت

دکتر بهم گفت ک نه نیاز نیست پریود باشی برات ازمایش تیروئید نوشتم بعد رفتم ازمایشگاه دیدم پرولاکتین ه ...

یادش  نبوده . پریود  نباشی  و یا تایمش بگذره  انجام  نمیدن .  مقدار  هورمون  رو تو روز  پریود  اندازه  میزنن

.