2777
2789
عنوان

شما بگین بد گفتم

39 بازدید | 4 پست

خونمون ویلاییه همسرم میخواد ماشین ۱میلیاردی بخره  ماشین داریم البته بهش گفتم بجاش طبقه بالا و بسازیم هم سرمایه گذاریه هم برا آینده پسرا لازمه ب شرطی که نگی می‌خوام مامانمو بیارم بالا البته با ملایمت گفتم ..الان قهره که چرا گفتی خب حرف دلمو ب کی باید میزدم   

خب اگه ممکنه بیار نکن میشه بعدا عذابت پسرتم ایشالله مستقل مبسه خودش خونه جدا میخره ماشبنم الا سرمایه گذاری روش دست کمی‌نداره از خونه

هر چیز که در پی آنی ،آنی                                           کاربری قبلیم ترکید 
خب اگه ممکنه بیار نکن میشه بعدا عذابت پسرتم ایشالله مستقل مبسه خودش خونه جدا میخره ماشبنم الا سرمایه ...

آخه نمیدونی از جفت کردن کفشا پایین پله گرفته تا رفت و آمد خانواده ام گیر میده .گیر میده چرا امروز نیومدی پیشم جارو نکردی و......می‌دونم که پیرم میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه نمیدونی از جفت کردن کفشا پایین پله گرفته تا رفت و آمد خانواده ام گیر میده .گیر میده چرا امروز نی ...

خب نساز دیگه بزار ماشین بخر

هر چیز که در پی آنی ،آنی                                           کاربری قبلیم ترکید