2777
2789
عنوان

دکتر زهره خزاعی مشهد

2586 بازدید | 15 پست

خانوما شما یا اطرافیانتون تحت نظر دکتر زهره خزاعی بودید یا نه؟ شناختی دارید ازش؟ 

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️

من زایمان طبیعی بودم بیمارستان ثامن انقد دیرو اومد غر زد دعوا که چرا به من گفتین بیام این هنوز بچش تو لگن نیومده من رحمم کامل فول بود ولی بچه پایین نمیومد منو با حال خراب ول کرد رفت وسط های راه برگشت وقتی زایمان کردم اومد فقط جفت در اورد با بخیه فقط غر زد و دعوا که من صبح عمل سزارین داشتم منو بیدار کردین چرا میای این بیمارستان های دولتی براچی نمیرین خصوصی اینا احمقن و هزارتا چرت و پرت اصن نه قرص داد نه هیچی نه اومد بهم سر زد همه دکتراشون میومدن بالاسرشون من که راضی نیستم ازش بدترین خاطره برام رقم زد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زایمان طبیعی بودم بیمارستان ثامن انقد دیرو اومد غر زد دعوا که چرا به من گفتین بیام این هنوز بچش ت ...

وای پشیمون شدم خدا خیرت بده ک راهنمایی کردی میخاستم برم پیشش پرونده تشکیل بدم

سلام عزیزم، شما آخرش دکتر پیش کی میرین؟ 

سلام عزیزم من پیش دکتر افتخار زاده میرم

فاطمه افتخار زاده یا بهناز سادات افتخار زاده و ابگیکه راضی هستین؟ 

یه جلسه پیش فاطمه رفتم ،اصلا ازش خوشم نیومد زورش میومد حرف بزنه، کمردرد داشتم گفت شیاف بزار گفتم شیافم میزارم آروم نمیشه گفت توخیلی ناز داری درد داشتی استامینوفن بخور 

ب جای توضیح دادن برام استامینوفن تجویز کرد ،ب محض بیرون اومدن از اتاقش نسخه رو پاره کردم 

پیش بهناز دو بار رفتم اخلاقش خوب بوده ولی هنوز خیلی مشخص نیست ک چطوره چون چیزی ازش ندیدم و تا زایمان هم مونده ک بخام نظر بدم قطعا خوبه یا نه

اما یه ایراد بزرگش اینه ک مطبش طبقه سوم هست بدون آسانسور، اما توبیمارستان امام حسین هم ویزیت انجام میده