2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین؟؟؟

54 بازدید | 12 پست

من دیروز رفتم پیش روانشناس و الان نیاز دارم به ویژگی های افراد مثل خوشگلی یا زشت بودن ویژگی های مثبت و منفی دیگه ایی میشناسین؟؟نیاز دارم هیچی هم تو ذهنم نیست باید اطرافیانم رو با این ویژگی ها معرفی کنم و هیچی نمیدونممممم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسردگی و شادی 

نگرانی و شجاعت

آشفتگی و لذت

احساس پوچی و امید.. 

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)

ببین یه سری ویژگی های ظاهری داریم مثل : چاق و لاغر، کوتاه و بلند، سبزه و سفید ، ...

یه سری ویژگی های اخلاقی داریم مثل: مهربون و بدجنس، خونسرد و عصبی، حسود و ...، زودرنج و ...، با حوصله و بی حوصله .

یه سری ویژگی های اکتسابی داریم: باهوش و کم هوش ، ویژگی های ظاهری هم تو این دسته قرار می‌گیرند 

یه سری ویژگی های اجتماعی داریم مثل : اجتماعی و درون‌گرا، پرتلاش و تنبل ، ....

کاربر پست بالایی و پایینیت کامل و جامع نام بردن برات..😍 میشه بگی تمرینش چجوریاست؟.. کنجکاو شدم🤍

ببین سه نوم ویژگی داریم ممتاز یعنی کسایی که ویژگی های مثبتشون بیشتر از منفی هاست و خنثی کسایی که مثبت و منفی شون مساوییه و منفی که ویژگی های منفیشون بیشتر از مثبت است بعد چون خودم ممتاز بودم قراره هم سطح هام رو مشخص کنم و اطرافیان بی ارزش رو دور بریزم از دیروز شروع کردم خیلی تغییر کردم گفت هرموقع گفتن سرد شدی و خیلی خودتو میگیری بدون درست داری میری