2777
2789
عنوان

خدا چرا اینجوری میکنی با دلم

56 بازدید | 4 پست

شوهرم یه جا برای استخدام رزومه فرستاده یه شرکت خیلییی عالی و چندماه بود من خواب و خوراک نداشتم از استرس که چی میشه کلی دعا کردم که بشه بعد کم کم بعد گذشت چندماه که خبری نشد یادم رفت و از خدا خواستم کاری کنه فراموش کنم که دقیقا فراموش کردم دیگه ولی تو اوج اینکه اقدام بارداری بودم و تمام فکرم شده بود اقدام خبر رسید بهمون که مدیر اونجا سراغ رزومه شوهرم رو میگرفته که مصاحبه کنن باهاش و من باز دوباره حالم بد شده از جمعه و رفتم دوباره توی فکر و کلا دیگه به اقدام فکر نمیکنم. همش استرس دارم پس کی پیام میدن برا مصاحبه.

دوباره افتادم توی این قضیه و حالم وحشتناک بده چندشبه نخوابیدم.

نمیدونم خدا چرا اینجوری کرد وقتی دید فراموش کردم دوباره منو انداخت توی این وضع 😔

یعنی میخواد بشه به نظرتون که اینجوری کرد خدا؟ چون مطمئنم کار خداست وگرنه شرکت اینقدر بزرگه روزی هزارتا رزومه میره اونجا ولی مدیر سراغ شوهر من رو گرفته از کل دنیا سر و دست میشکنن برای رفتن به اون شرکت ولی فعلا خبری نیست برا مصاحبه.

توروخدا دعا کنید برام جور شه خیلی حالم بده😔 زندگیمون دگرگون میشه اگر بشه

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
عزیزم نگرانی نداره که انشالله حل میشه. کدوم کشوره شرکت؟

اخه میدونی اگر اینجوری به ما نمیگفتن من اصلا دیگه فراموش کرده بودم. چرا باز افتادم توی این فکر و خیال.

کشور هلند. یکی از شرکت های مهندسیه بزرگه در زمینه شغل همسرم.

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه میدونی اگر اینجوری به ما نمیگفتن من اصلا دیگه فراموش کرده بودم. چرا باز افتادم توی این فکر و خیا ...

به به هلند عالیه. ایشالا اگه صلاحتونه حل بشه. نگران نباش  یکم فکر و خیال داشتن هم مانع بارداری هم نمیشه. اما

سعی کن فکرت رو با چیزای دیگه مشغول کنی و اون رو هم بسپر به خدا. من هر موقع در مورد چیزی از ته قلبم به خدا توکل می کنم و واگذار میکنم کارمو بهش خیلی استرس و نگرانیم کم میشه

دکتر روانشناس نیستم   . بژی کورد💪✌
به به هلند عالیه. ایشالا اگه صلاحتونه حل بشه. نگران نباش  یکم فکر و خیال داشتن هم مانع بارداری ...

بله عزیزمم مرسیی. ایشالله خدا خودش درست کنه. حداقل اگر قرار نیست بشه دوباره از یادم ببره. 😔

مرسی از پیامت عزیزم