شرایطم جوریه که دوس ندارم زایمان کنم هم اندامم خراب میشه و هم از دردکشیدن خوشم نمیاد و نمیتونم ۹ ماه درد رو تحمل کنم.اگه کسیو سراغ داشتید که چندسالی بچشو بهمون قرض بده و ما ازش مراقبت کنیم دقیقا عین بچه خودمون.ممنون میشم.حتی حاضریم تا آخر عمر هم ساپورتش کنیم.کنیز و نوکرش میشیم.هرررکاری واسش میکنیم.اگه دوست داشتید خودتون هم میتونید بهش سربزنید و شاهد رشد و ترقیش باشید
کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب بعد اون چند سال که وابستش شدین میخاین چکار کنین؟ اگه فقط برای سرگرمی میخای که کلا بی خیال بچه. والا من خیلیا رو دیدم اندامشون تغییری نکرده من خودمم زایمان کردم سه ماه بعد کامل برگشتم به هیکل قبل. زایمانم کلی روش برای کمتر درد کشیدن هست