2777
2789
عنوان

مقصرم بنظرتون

417 بازدید | 16 پست

شوهرم شش سال ازدواج کردم پول و طلا ک از قبل داشتم دادم بهش ولی تو شش سال نه ی بار تشکر کرده نه سودی از پولم بهم داده تازه خرجی هم واسم میکنه منت میذاره حتی تو دعوا همه طلاهام گرف دیگه هم نداده تا چن روز پیش ک عروسی دخترش سر کیسه شل کرده بریز بپاش میکنه و حتی از من قایم میکنه و همیشه واسه من نداره ولی حتی ماشین من فروخت واسه پسرش ماشین خرید خلاصه اعتراض کردم بخاطر بچه هاش حرفهای بدی بهم زد و منم گفتم رفاقت ما تموم شد دیگه رو من حساب نکن تا امروز میخاس ماشین ثبت نام کنه پول کن داشت گفت بده منم گفتم برو از بچه هات بگیر تا الان دادم دیگه نمیدم چون واقعا هیچیش به من نمیده حتی ماشین هم نمیده من دور بزنم همش زیر پا پسرش زن سابقش هس 

حالا گفتم نمیدم پول آقا ناراحت شده سر سنگین 

میترسم ی جا اذیتم کنه تلافی کنه ولی قلبا نمیخام دیگه باج بدم 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم بگو طلاهامو پس بده تا بهت کمک کنم پس داد دیگ کمکش نکن الویتت خودت باش تا جایی که میتونی برای خودت سرمایه داشته باش. اون الویتش خانواده قبلیش هستن. 

همسر شازده کوچولو!!!😄
شوهرته یا رفیقت؟ نوشتی رفاقت ما تموم شد

تاپیکام بخون شوهرم ولی باش خیلی ندار بودم ماشینم از خونه بابام آوردم تو کار کم آورد دادم بهش از زن قبلش دختر داشت هجده سالش اول عروسامون دو سال آورد خونم تحمل کردم باردار بودم ماشین لباسشویی نداشتم با دست لباس میشیتم ولی رفت واسه پسرش ماشین خرید ک افسرده معتاد نشه 

منم دیگه نمیخام هیچ قدمی واسش بردارم چون میگه بچه هام واسم مهم هستن انشاله درد بلاشون بخوره تو سرت منم تموم کردم یکرنگی تو زندگیم

به نظرم بگو طلاهامو پس بده تا بهت کمک کنم پس داد دیگ کمکش نکن الویتت خودت باش تا جایی که میتونی برای ...

اصلا به روی خودش نمیاره حتی حلقه من پس بده آنوقت میره سرویس طلا واسه عقد دخترش میگیره توقع داره من ناراحت نشم شوهر من نمیفهمه توقع داره من فداکاری کنم تا اون بچه هاش به سر سامون بده من مادر اونا نیستم به من ارتباطی نداره ک از زندکی و خوشی من میزنه واسه اونا تازه طلبکارم هس من گرفته تازه بادش افتاده بچه هم داشته من هیچی ندارم هیچی حتی ماشین و طلاهای خودمم بعد شش سال نمیده آنوقت میگم دندونم خراب درست کنم میگه واسه قبل زن من بشی خراب شده به من چه من درست کنم

اصلا به روی خودش نمیاره حتی حلقه من پس بده آنوقت میره سرویس طلا واسه عقد دخترش میگیره توقع داره من ن ...

وای چقدر ناراحت شدم ازش شکایت کن بگو نفقه نمیده چقدر مرد بد ذاتیه. 

همسر شازده کوچولو!!!😄
توهم سر سنگین باش نشون بدی ناراحتی زن گرفته ماشین پول چاپ کن که نگرفته

اینهمه گرفته آنوقت میگم حالا تو ی چیز بنام من کن میگه تو امدی من تیغ بزنی بخدا بفهمه ی میلیون پول دارم نمیده پول تا تموم شه همش فک پیشرفت اوناس آنوقت من میتیغه کاش ی بار بگه دمت گرم آنوقت میگم خرج زیادی نکن واسه عروسی دخترت زن سابقت ک دلش نمیسوزه واسه تو توی چشمم میگه به تو چه مالمه دوس دارم

وای چقدر ناراحت شدم ازش شکایت کن بگو نفقه نمیده چقدر مرد بد ذاتیه. 

خیلی بی چشم رو انگار من باید باج بدم همش بهش آنوقت اون هیچ جگرم ده جاش سوخت بخدا حلقم از دستم دراورد ی ماه پیش خودش نمیگه دلش میشکنه ببرم حداقل حلقش بدم بهش اصلا هیچ ی هزارتومن ماهیانه بهم نمیده فقط شکمم سیر میکنه همین حتی ی باشگاه ی کلاس خونه هم خریده چ فایده تا حرف بزنم بیرونم میکنه از خونش فک کن واسه عروسی دخترش میره با زن سابقش مشورت میکنه بجای من همش هم دروغ میگه من میفهمم ک به اونا چی و چقد داده من مخالف نیستم ولی کارش زشته میذاره من بفهمم ک سطح توقع من بالا نره

توهم سر سنگین باش نشون بدی ناراحتی زن گرفته ماشین پول چاپ کن که نگرفته

همش میترسم چون اولین بارجدی وایسادم گفتم دیگه نمیدم همش میترسم ازم سرد بشه و خیلی چیزا تو ذهنم میگذره

نترس عزیزم

شاغلی؟

برای خودت باید خرج بتراشی که بدونه پول تو دستت نداری

مثلا وام بردار یا قسطی چیزی بخر که هر ماه ببینه داری قسط میدی از اونجاییم که طلاهاتو میفروشه سعی کن ماشین یا یه واحد کوچیک با این وام ها بخری

نترس عزیزم شاغلی؟ برای خودت باید خرج بتراشی که بدونه پول تو دستت نداری مثلا وام بردار یا قسطی چیز ...

حالم از دورن خوبه که بالخره تونستم بگم نه چون اس پاس شدم هیچی ندارم دیگه هیچ 

فقط چون بهم گفت درد بلا بچه هام بخوره تو سرت منم گفتم تموم من نخورم نپوشم بچه هات طلا بخری ماشین جهاز تازه فحشم میده گفتم برو از بچه هات بگیر 

نمیذاره قرعه بنویسم و قسطی بخرم ابروم میبره غر میزنه همش 

تو خونه لباس میفروشم الان و ماشین طلا واسه قبل ازدواجم بوده گرفت حتی حلقه و النگو ک هدیه بهم داده بود ازم گرفته پس نمیده تازه هی میگه میخام بفروشم واسه ماشین اخه کدوم آدمی هدیه پس میگیره آنوقت ادعای یکرنگیش  میشه میگه تو قدر من نمیدونی

خیلی بی چشم رو انگار من باید باج بدم همش بهش آنوقت اون هیچ جگرم ده جاش سوخت بخدا حلقم از دستم دراورد ...

ما زنها چقدر اذیتیم بخدا میفهممت زیاد نمیتونم تو کامنت ها بگم میترسم یه موقع خانواده شوهرم ببینن وگرنه میگفتم منم هر چی داشتم به شوهرم دادم الان یه سر کار میره انقد منت میزاره که اره من به خاطرت مثل سگ کار میکنم تو قدر نمیدونی. مردای قدیم اینجور نبودن مسئولیت پذیر بودن اینا که شوهر ما هستن بچه ننه هستن. 

همسر شازده کوچولو!!!😄
ما زنها چقدر اذیتیم بخدا میفهممت زیاد نمیتونم تو کامنت ها بگم میترسم یه موقع خانواده شوهرم ببینن وگر ...

اره میفهمم مردای الان اصلا شبیه مرد نیستن شوهر من اگه من چیزی بخام میگه منم میخام اصلا فک نمیکنه نفقه من به عهده اونه تازه میگه ی ماشین دادی به ما سند من و زدی به نامت  فک کن انکار من چیزی باید میدادم بهم برمیخوره واقعا مکه خواهر و دختر خودش چیزی داده به شوهرش ک گرفتنشون کلی هم خرجشون میکنن