2777
2789

اتفاقا منم تو فکرشم، چون خیلی خجالتیم و وسواسی نمیتونم برم بیرون برای لیزر، فقط میترسم کارایی نداشته باشه

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
اتفاقا منم تو فکرشم، چون خیلی خجالتیم و وسواسی نمیتونم برم بیرون برای لیزر، فقط میترسم کارایی نداشته ...

دقیقا ،همین الان یکی تاپیک زد نگران زگیل تناسلی بود منم تو فکرش رفتم که بخرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا ،همین الان یکی تاپیک زد نگران زگیل تناسلی بود منم تو فکرش رفتم که بخرم 

دیجی کالا مدلای مختلفشو داره نظر کاربرا هم هست، میتونی ببینی 

ولی خب من بازم دو دلم توی خریدش

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
دیجی کالا مدلای مختلفشو داره نظر کاربرا هم هست، میتونی ببینی  ولی خب من بازم دو دلم توی خریدش

دیجی کالا رو که دیدم، ولی جایی خوندم که در واقع این دستگاهها لیزر واقعی نیستن واثر گذاربشون به انداره لازم نیست 

دیجی کالا رو که دیدم، ولی جایی خوندم که در واقع این دستگاهها لیزر واقعی نیستن واثر گذاربشون به اندار ...

اره خب معلومه که مثل دستگاهای بیرون نیستن