بهاران۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 601 عنوان لیزر خانگی 62 بازدید | 6 پست دوستان من می خواستم لیزر خونگی بخرم اومدم بپرسم شما تجربه ای دارین؟؟ کدوم مارکش بهتره، مرسی عشقای من😍😘😘😘😘 1401/11/17 | 16:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monarch عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 12800 اتفاقا منم تو فکرشم، چون خیلی خجالتیم و وسواسی نمیتونم برم بیرون برای لیزر، فقط میترسم کارایی نداشته باشه اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
بهاران۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 601 اتفاقا منم تو فکرشم، چون خیلی خجالتیم و وسواسی نمیتونم برم بیرون برای لیزر، فقط میترسم کارایی نداشته ... دقیقا ،همین الان یکی تاپیک زد نگران زگیل تناسلی بود منم تو فکرش رفتم که بخرم
monarch عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 12800 دقیقا ،همین الان یکی تاپیک زد نگران زگیل تناسلی بود منم تو فکرش رفتم که بخرم دیجی کالا مدلای مختلفشو داره نظر کاربرا هم هست، میتونی ببینی ولی خب من بازم دو دلم توی خریدش اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
بهاران۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 601 دیجی کالا مدلای مختلفشو داره نظر کاربرا هم هست، میتونی ببینی ولی خب من بازم دو دلم توی خریدش دیجی کالا رو که دیدم، ولی جایی خوندم که در واقع این دستگاهها لیزر واقعی نیستن واثر گذاربشون به انداره لازم نیست
monarch عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 12800 دیجی کالا رو که دیدم، ولی جایی خوندم که در واقع این دستگاهها لیزر واقعی نیستن واثر گذاربشون به اندار ... اره خب معلومه که مثل دستگاهای بیرون نیستن اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
بهاران۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 601 اره خب معلومه که مثل دستگاهای بیرون نیستن اره دیگه همینطوره، گفتم اینجا بپرسم که ظاهرا کسی تجربه ی نداشت ممنون از شما