2777
2789

مارشال نمیدونم ولی خیلی از وسیله های قدیمی ژاپنی 

مث‌چرخ خیاطی تلویزیون حتی ساعت دیواری 

پشتش ک باز کنی اگه ی شیشه (مث شیشه هایی ک توی آزمایش خون، خون‌میریزن داخلش)

شیشه ای با مایع قرمز رنگ باشع ، اسم علمیش جیوه سرخ هست، 

همون مایع میلیاردها ارزش داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا ماشال مگه بودن؟؟پهلوي نشان بودن و ميگفتن الماس داره و واقعيم بود البته تعدادش خيليييييي كمه اون ...

بله مارشال بودن ولی برای تبلیغ چند تاش اونم زمان شاه طلا و الماس داشتن نه همه اشون

چند سال پیشم شایعه پخش کردن و دروغ بود الان بازم شروع کردن 😂

اره طلا والماس میزارن تو چرخ خیاطی برای من وتو 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
الماس کجاشه

تو قطعاتش ولی نمیدونم کجاش

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

الماس و طلا و این چیزا شایعه هست اینی ک من میگم واقعیتشه

حرف شما رو در مورد تلوزيون كمدي هاي قديمي شنيده بودم 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

كدوم خري ميخره اينا رو اون الماس دارا پهلوي نشان بودن و ارمش طلايي قدمتش بيش از صد سال بود 

مادربزرگ خدابيامرزم داشت عمم برد خونش از اونجايي كه بشدت بابام و عموهام عمه مو دوس دارن هيچي نگفتن اونم نامردي نكردو كل دارو ندار مادربزرگمو كشيد بالا 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚