2777
2789
عنوان

ب این خاستگار بله بگم؟

139 بازدید | 16 پست

من اول شرایط خودمو میگم ۲۵ سالمه  وسابقه یک  ازدواج ناموفق ...خاستگارم۲۴ سالو ۴ ماهشه..یعنی من ۶ ماه بزرگترم و پسر مجرده ....بعد هردو لیسانس ..از نظر سطح مالی  ام باباش کارخونه سنگ داره و حسابدار کارخونه باباشه ..ولی وضع مالی ما خیلی بهتره ...و اینکه تک پسره ولی ۴ تا خواهر داره ..خونه ام طبقه بالا خونه مادرش ..ماشینم ۴۰۵ داره ولی من ماشینم شاسیه ک ربطی ب مهریه نداره بابام گرفته مهریه بخشیدم...خب خوشگلا بی صبرانه منتظر نظراتتون هستم ..بنظرتون این ازدواج چطور میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکته اینه شما تجربه زناشویی و ازدواج دارید و نسبت به همسن هاتون‌پخته تر شدید 

ایشون چندین خواهر داره محل زندگیش کنار مادرشه کارش کنار پدرشه هیچ رشد اجتماعی نکرده و خامه

این اختلاف سنی تو ذوق میزنه