2777
2789

۲۱ سالمه دیروز اولین بارم بود که با یه پسر رفتم بیرون. اومد دنبالم و رفتیم یه کافه نزدیک خونمون 

من قیافه معمولی رو به پایین دارم یعنی همه چیم نرماله خوشگل نیستم فقط بینیم یه کم گوشتیه

اولین بار منو سر کوچه وقتی داشتم از باشگاه برمیگشتم و هیچ آرایشی نداشتم خوابالو بودم دید و اومد کلی التماس که شماره بده 

دیروزم که باهاش رفتم کلی ازم تعریف کرد مثبتی ، نچرالی ، چهره معصومی داری مهربونی 

از خودش گفت . ۲۶ سالشه ، رشته حقوق خونده ، گوشیش آیفون بود ، ماشینش رانا ، کارش فعلا ساخت و ساز ویلا توی شماله (من وضعیت مالی برام الویت نیستا)

خیلی خوشگله یعنی یه چیز عجیبه من تاحالا خواستگارام به این خوشگلی نبودن

نماز میخونه در حالی که اصلا بهش نمیاد ولی مذهبیه فقط یه کم بد دله مثلا گفت من تنهایی مسافرت نمیزارم بری ، گوشیمو نباید چک کنی ، رفیق بازی نکنی ، اهل دود و مشروب نباشی 

اون خیلی کاربلده و من بی تجربه

خودشم میگه کسایی که حقوق بخونن سخت ازدواج میکنن چون طلاق زیاد میبینن یا دیگه ازدواج نمیکنن

از استرس اصلا نمیتونستم آروم بگیرم ناخوداگاه همش دستامو تکون میدادم و اونم متوجه استرسم شده بود یبار گفت اگه میتونستم دستاتو میگرفتم میگفتم آروم باش

بعد اینکه برگشتیم خونه دیگه هیچ خبری ازش نشد تا اینکه شب پیام داد درگیر بودم درحالی که دوبار انلاین شده بودا

الان من نمیفهمم این از من خوشش اومد و قصد ادامه دادن داره یا میخواد منو بپیچونه

اینو از کجا بفهمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرانباید گوشیش چک کنی؟

دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه
چرانباید گوشیش چک کنی؟

مگه ریگی داره؟

دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه

شوهر منم حقوق خونده 🤦🏻‍♀️اینکه گفته سخت ازدواج میکنن و اینا که بلفه

من نمیگفتم گوشیتو بده  چون خودم از این کار بدم میاد  😁

کاربری دست 2نفر     زن علی   خدا همرو به عشقشون برسونه 🔗❤️Af
شوهر منم حقوق خونده 🤦🏻‍♀️اینکه گفته سخت ازدواج میکنن و اینا که بلفه من نمیگفتم گوشیتو بده  چ ...

بخاطر اینکه پرونده های طلاق زیاد میبینه بد بین و حساس نیست روی شما؟