2777
2789
عنوان

بهم برخورد 🤨

437 بازدید | 9 پست

سرپرست تیممون از اینکه قضاوتم کرد و نبردم مسابقه کشوری 

گذشتم ازش 

دو هفته به خاطر فشار روحی و روانی که داشتم و پری... نرفتم استخر تمرین 

امروز پیام داده دیگه نیا😐😂

نیاز نیست ادمای بی اهمیت بیان استخر!

بعد جالب اینجاست مدیر استخر بابامه😑

ریپ زدم گفتم اونی که قراره نیاد  من نیستم و گمونم یکی دیگست 

من که از روی مستی و هاری نرفتم خب دلیل قانع کننده ای داشتم که نرفتم تمرین!

روز خوش 

خوب گفتم؟

خیلیییی بهم بر خورد غرورمو شکوندددد جلوی همه دوستام 

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺
بهتر این بود قبلش باهاش صحبت میکردید و حل میشد قضیه. اول آدم باید مار رو درست کنه. اگه نشد طور دیگه ...

صد بااار مشکلمو براش توضیح دادم 

خود بابام نشست دو ساعت براش توضیح داد که من چرا نرفتم تمرین

باز تیکه میندازه🤔

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب کردی میگفتی من لب تر کنم تو دیگه رنگ اون استخرم نمیبینی  والااا

دقیقا اون فقط یه زمان خاصی که تمرین هست می‌ره استخر 

من بدون اجازه کسی میتونم بیست چهار ساعته اونجا باشم 

خیلیییی خودشو بالا دیده زنیکه

من می‌دونم و اون