2777
2789

سلام خانمای محترم خوب هستین الهیی همیشه دلتون شاد و روزتون پراز ارامش و رزق روزی باشه امین♥🐣

خانمای قشنگ و گُل کسی هست شوهرش ابادان کارکنه تو شرکت و اشنا چیزی داشته باشه ما اومدیم شهرخودمون البته یزد بودیم اینجا اومدیم 90درصد موندنی هستیم همسرم دنبال کار تو شرکت هست که حقوق خوبی بدن .. لطفا هرکسی شوهرش کارمیکنه  و از حقوقش راضیه واشنا داره و میدونه شرکت عالی هست خبرم بده لطفا برای همسرم میخوام همسرم دنبال کارهست ولی گفتم منم بگردم براش دوست دارم ک خودم بهترین کارپیدا کنم و همینطور که همیشه خوشحالم میکنه منم براش کاری بکنن و خوشحالش کنم ممنون میشم بهم اطلاع بدین خیر ببینید 😍😍😍😍😍😍

میشه لطف کنی برای درست شدن زندگیم یه صلوات بفرستی؟ مرسی🙃🖤❤
عزیزم من آبادان ساکن هستم آبادان چون شهر صنعتی هست همسرتون خودشون بیان برای کار بهتره چه کاری مدنظ ...

چندتا جا رفت فرم پر کرد زنگش نزدن همه چی بلده... 

الانم اسنپ یکبار میره یکبارم میدوئه شرکت ولی جوابش نمیدن بچه اینجایی هستیم ولی چندساله ساکن یزد بودیم تازه دوباره اومدیم اینجا

میشه لطف کنی برای درست شدن زندگیم یه صلوات بفرستی؟ مرسی🙃🖤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندتا جا رفت فرم پر کرد زنگش نزدن همه چی بلده...  الانم اسنپ یکبار میره یکبارم میدوئه شرکت ولی ...

رشته تحصیلی‌تحصیلیشون چیه 

البته توی خوده آبادانم نصف تحصیل کردها بیکارن توی پالایشگاه یا پتروشیمی بهشون کار نمیدن متاسفانه..