2777
2789
عنوان

بدبختی جوونای امروزی😅+عکس

510 بازدید | 22 پست

کسی هم ک درک نمیکنه😅💔

اینا فقط برای بعد ناهارن عصر پنج تا باید بخورم شب چهارتا....

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا قرصه رو ریز کردی؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

اینا چیه؟

منکه هزار بار باید انسولین بزنمو نمیگی؟

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

چرا عزیزم؟ 

بیماری اعصاب😓

هر وقت پامو میدارم مطب دکتر همه جوونا سرشونو گرفتن و پاهاشونو میکوبن به زمین 

حق ما نبود...

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺
اینا چیه؟ منکه هزار بار باید انسولین بزنمو نمیگی؟

قرص اعصاب ...

اتفاقا امضاتو همیشه میخونم🙂

هر دوش سخته ‌‌‌‌....

عزیزم خدا خودش شفاتون بده

مرسی

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

چرا قرصه رو ریز کردی؟

دکتر گفته

قرص اعصاب ... اتفاقا امضاتو همیشه میخونم🙂 هر دوش سخته ‌‌‌‌....

همه بیماری ها سختن🥲

ایشالله خوب بشی عزیزم

چندسالته ؟قرص اعصاب برای چی میخوری 

۱۷/۵

بیماری اعصاب😓 هر وقت پامو میدارم مطب دکتر همه جوونا سرشونو گرفتن و پاهاشونو میکوبن به زمین  ...

عزیزم 😣

متأسفم. 

امیدوارم که حالت خوب بشه و دیگه نخوری 😑🥺🥺

منم تیروئیدم پرکاره، قبلا روزی 3 تا میخوردم الان نیم از 1

البته که ماله شما سختتره 

اما کم بشه و از بين بره ماله شمام. 

آرزوی موفقیت ❤️

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱