2777
2789

من قبل زایمان اولم پریودم خیلی کم بود و طوری بود ک اصلا احتیاج ب پد نداشتم  مگه اینکه طولانی میرفتم بیرون یا جایی ک خیلی ب ندرت بود بعدم ک دو تا بارداری و دوره شیردهی ک پریود نشدم الان دو دورس ک پریود میشم  حجمش زیاده نسبت ب قبل هر نیم ساعت هم یه ذره کثیف بشه پدمو باید عوض کنم اصلا حس بدی دارم و عصبی ام چون عادت ندارم به پد

خواستم بدونم کاپ قاعدگی چطوریه گذاشتن و برداشتنش راحته؟

خیلی ها راضی هستن میگن اصلا زندگیمون عوض شده..منم میخوام بخرم

من بابت گذاشتن و برداشتنش سوال دارم و از این بابت میخام بدونم راحته سایزش چطوریه

۳ روزه الان پریودم مخ شوهرمو خوردم بس غر زدم که من نمیتونم پد استفاده کنم اونم دیوونه شده😬

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تازه کرفتم عالیه عالی اصلا یادم میرفت پریودم ولی قبلا برای هر بار ادرار هم باید کلی کثیف کاری و ع ...

گذاشتن و برداشتنش راحته؟ 

بعد خوب و بد نداره منطورم مارک و ایناش؟

سایزش چقدیه چند سی سی منظورم حجم میگیره؟ 

ببخشید خیلی سوال کردم🤗

گذاشتن و برداشتنش راحته؟  بعد خوب و بد نداره منطورم مارک و ایناش؟ سایزش چقدیه چند سی سی منظور ...

من؟که همون اول راحت جا انداتم و راحت در اوردم.مارک لیوا فارما خریدم راحت بود فکر کنم حجمش 30 سی سی باشه من زایمان طبیعی داشتم سایز دو خریدم