2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر برای بارداری میخوای این اسپرم پایین بارور نمیکنه خودت چند سالته و بچه داری یا میخوای اقدام کنی

۲۴سالمه، ۷و۸ماهه پیش باردار شدم سقط شد سردوماه، بچه ندارم تو اقدامم، اللن یک سال و چندماهه ازدواج کردم

۲۴سالمه، ۷و۸ماهه پیش باردار شدم سقط شد سردوماه، بچه ندارم تو اقدامم، اللن یک سال و چندماهه ازدواج کر ...

مبارکه اسپرمی که داره خیلی ضعیفه و بارداری نمیکنه عزیزم باید براش یه سری دارو بنویسم بخوره اوکی میشه 

قرص چی باید استفاده کنه

نمی‌دونم گلم. با توجه به کیفیت اسپرمش دکتر باید دارو بده. 

انشالله سر دو سه ماه نرمال میشه. اصلا نگران نباش. 

فقط تا میتونی تقویت‌ش کن. موز، خرما، گردو، پسته، بادوم، فندق، گوجه، پرتقال، گوشت ماهی، تخم مرغ، شکلات تلخ، زیاد بهش بده. 

عسل سیاهدونه براش درست کن هر روز ناشتا بخوره. عصرها دمنوش کاسنی بهش بده خیییلی عالیه. ورزش کنه. 

شبا قرص فولیک اسید و ظهرها قرص زینک پلاس بخوره اسپرمش تقویت میشه. ویتامین آ، ای، دی، سی هم بخوره. 

نمی‌دونم گلم. با توجه به کیفیت اسپرمش دکتر باید دارو بده.  انشالله سر دو سه ماه نرمال میشه. اص ...

مرسی عزیزم چشم حتما، فقط مطمئنی با دارو حل میشه مشکل دیگه ای نداره

مرسی عزیزم چشم حتما، فقط مطمئنی با دارو حل میشه مشکل دیگه ای نداره

فدات. انشالله زود مامان بشی🌷

دکتر رفتی معاینه ش کرد؟ گاهی ضعف اسپرم میتونه از واریکوسل باشه، ولی اگر دکتر شک کنه سونو میده معمولا. اگر هیچی نگفته که سالمه حتما. 

واریکوسل هم چیز خاصی نیست  ها البته.