2777
2789
عنوان

دعوای زن و شوهر

509 بازدید | 12 پست

چقدر طول می‌کشه ؟🤔

سرچه موضوعی 

کی پیش قدم میشه ؟  

بیایید تعریف کنید از شدت دعوا و چیشد و چکارکردی وطرف چه کرد و از شیرینی و تلخی های و تجربه هاتون بگید 😂😂😂

وخدایی که به شدت کافیست بهم دیگه دعا کنیم باهم دیگه بخندیم به هم دیگه نخندیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر اون شروع میکنه هیچ وقت عذرخواهی نکرده ونمیکنه 

گاهی دوماه طول کشبده همیشه هم قهرکرده و جاشو جدامیکنه وکلا ازهمه طلبکار میشه

برای اشتی نهایت میاد میگه چیزی براخونه میخوای؟

الانم باهاش قهرم وحرف نمیزنم چون دیگه عادت کردم به نبودنش

گفت نمیزارم بری خونه مامانت دعوا کردیم بد جور منم تازه فهمیده بودم باردارم آخر شب تو تخت بی بی چکو نشونش دادم زد زیر گریه اینقدر بلند گریه کرد یادم نمیره. دیگه بعدش دعوا نداشتیم .الان یکسال گذشته.

همین امروز اول صبح من با شوهرم قهر کردم سر موضوعی که دیشب راجع بش تایپیک زدم بهم میگه متاسفم برات پشت شوهرتو نمیگیری پشت یکی دیگه در میای حوصله بحث نداشتم گفتم ول کن دیگه تو رفتارت بچگونس حالا قهرم تا وقتیکه اون نیاد آشتی چون مقصر خودشه

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین
گفت نمیزارم بری خونه مامانت دعوا کردیم بد جور منم تازه فهمیده بودم باردارم آخر شب تو تخت بی بی چکو ن ...

عه چه خوب ایشالا هیچوقت دعوا نداشته باشی گلم 🥺🙏🙏

همین امروز اول صبح من با شوهرم قهر کردم سر موضوعی که دیشب راجع بش تایپیک زدم بهم میگه متاسفم برات پش ...

اره دیگ 

بیشتر اون شروع میکنه هیچ وقت عذرخواهی نکرده ونمیکنه  گاهی دوماه طول کشبده همیشه هم قهرکرده و ج ...

دقیقا 🥺🥺🥺