2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میشه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

با دکترت مشورت کن اون شرایط بدنیت رو بهتر میدونه. البته با بچه به اون کوچیکی جایی رفتن خیلی سخته مخصوصا تو سرما

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

من بچم یه ماه بزرگ تره از بچه  شماست به این که هنوز میترسم  دوتا پتو جابه جا کنم  سنگینه بمامد 😅  ولی خدایی با شب بیداری کارای بچه گریه هاش چطوری میتونی فکر باشگاه باشی  من که خودم   همین جور وزن هی کم میکنم لاغر شدم خیلی  از بس اذیت میگنه 

من بچم یه ماه بزرگ تره از بچه  شماست به این که هنوز میترسم  دوتا پتو جابه جا کنم  سنگ ...

خب من خودم ورزشکارم میترسم زایمان بدنمو خراب کنه بچه من اصلا اذیتم نمیکنه خداروشکر آرومه خیلی

خب من خودم ورزشکارم میترسم زایمان بدنمو خراب کنه بچه من اصلا اذیتم نمیکنه خداروشکر آرومه خیلی

منم باشگاه میرفتم   ورزش میکردم  کمر باریک فامیل بودم  وقتی باردار شدم یه ملت از حسادت گفتن اوووو  دیگه کمر باریک نیستی و نخواهی شد ولی در عرض چهار ماه  برگشتم به شکل قبل   خراب نمیشه نترس  شکر خدا که بچه ارومی دارید  دختر من که ۲۴ ساعته دهنش بازه و حتما تو بغل باید باشه 

عزیزم سزارین بودی؟بعد از چه مدت اززایمان رفتین باشگاه

گفتم که گلم من قبل بارداری ورزش میکردم  بعد دیگه نسد الانم ۴ ماهه زایمان کردم بله سزارین  ولی  تو این چهار ماه کاملا برگشتم به حالت قبلم  همه لباسام اندازم شده  فعلا نمیتونم برم باشگاه چون به شدت بچه نق نق  دارم که هیچ کسی نمیتونه نگه دارش

بنظرت کی میدونم باشگا برم

نمیدونم منم که خیلی ضعیف شدم جون ورزش ندارم مخصوصا ورزشی که سنگین باشه  مثل بدن سازی  شاید ورزش هوازی بتونی   مثل ایروبیک     

من بچمو بغل میکنن راه میرم میخوام بشینم پاشم  دیگه پاهام بی حس میشه ضعف میره   خودت  بببین بدنت چطوره  توانایی داریی