2777
2789
عنوان

این زلزله برابربا بمب اتم هست بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1548 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دقیقا،اینم فک نکنم زیاد کشته بده خدا کمک شون کنه به هر حال

استادمون میگفت همین زلزله ک تو بم اومده بود ،با همین ریشتر تو ژاپن اومده بود و فقط یه ساختمان یک کوچولو کج شده بوده 

بدون حتی یک نفر کشته

کجای ترکیه امده

جنوب ترکیه،استان غازی عینتاب

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
یعنی زلزله بم ریشترش مثل خوی بود؟پس چطور انقد کشته داد

بافت خونه های بم خیلی قدیمی بود

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

این سایت زلزله نگاری آمریکا رو باز کنی غوغاست. یعنی زمین 24 ساعت داره زلزله میاد. چقدر ترسناکه.

https://earthquake.usgs.gov/earthquakes/map/?extent=-1.58183,-47.46094&extent=71.85623,136.40625

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

من زلزله ۶.۴ ریشتری دیدم خیلی وحشتناک خدا به داد مردم برسه ۷.۸ ریشتر واقعا فاجعهست

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....