2777
2789
عنوان

برم یا نرم ؟

149 بازدید | 18 پست

دختر دایی و خواهر اکسم اومدن توی بایشگاهی که من هستم در جریال رابطه منو اکسمم بودن خاستگاریمم کرده بود . اشنامونن 

حالا من خیلی لاغرم واسه چاقی میرم الان موندم بین دوراهی اخه دوس ندارم برم از بدی هام واسه اکسم بگن به جز این معذبم هستم ،شما بودید نمیرفتید یا اهمیت نمیدادید ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهمیت نمیدادم سلامم میکردم خوشحال زندگیم ادامه میدادم.

چون من ب کسی سلام ندم معذب میشم متاسفانه😂

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
اهمیت نمیدادم سلامم میکردم خوشحال زندگیم ادامه میدادم. چون من ب کسی سلام ندم معذب میشم متاسفانه😂

اخه من پنج سال عاشق پسره بودم (دیگه نیستم )سر خیانت جدا شدیم و کلن اعتماد به نفسم از دست دادم  و اینکه برعکس تو از سلام دادن عیبم میاد 

اهمیت نمیدادم صد در صد اکسته  هیچ رابطه ای بینتون وجود نداره دیگه بیخیال باش کلا

نه رابطه ای ندارم با یکی دیگه بهم خیانت کرد  اما خب میدونم خواهرش و دختر داییش میرن راجب من واسش میگن 

اخه من پنج سال عاشق پسره بودم (دیگه نیستم )سر خیانت جدا شدیم و کلن اعتماد به نفسم از دست دادم  ...

اخ خوشبحالللللتتتت دوست سابق دبیرستانم تو باشگاه دیدم ازش خوشم نمیومد بهش سلام نکردم و عذاب وجدان و معذب بودن یعنی حس سنگینی نگاهش ولم نکرد دیگه اون باشگاه پام نذاشتم بخاطر همین میگم شما زندگیتو کن و دوباره همچین موقعیتی واسم پیش بیاد محل سگ نمیدم کار خودم میکنم😂

لباسا خیلی تنگ نپوش هودی بپوش لاغریت معلوم نمیشه اگه ازون مشکل داری منم لاغرم خوشم نمیاد.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
نه رابطه ای ندارم با یکی دیگه بهم خیانت کرد  اما خب میدونم خواهرش و دختر داییش میرن راجب من واس ...

برن بگن که چی

از بیکاریشون نیست به نظرت

اتفاقا خودتو باید خیلی خوشحالو سر زنده نشون بدی تو باشگاه

چه جالب این کلمه رو اولین بار شنیدم.. ممنون که معنی شو گفتی فقط میشه حرکت گذاریش کنی تلفظش رو هم یا ...

Ex  از کلمه انگلیسی به معنای سابق

اگه جدی پرسیده باشی ایسگا نباشم😂

برن بگن که چی از بیکاریشون نیست به نظرت اتفاقا خودتو باید خیلی خوشحالو سر زنده نشون بدی تو باشگاه

اتفاقا بعد جدایی خیلی زندگیم بهتر شده و خوشحال ترم  وقتی رل بودم افسرده بودم حتی بایشگاه هم نمیتونستم برم