2777
2789
عنوان

حالم از شرایطم بهم میخوره

498 بازدید | 30 پست

پرستاری ازاد قبول شدم.

چندروز دیگه باید برم دانشگاه ولی متنفرم از این رشته

تمام عمر آرزوی مطب داشتن تو سرم بود...

چندسال پشت کنکور موندم ولی نشد بخونم اخرش امسال پرستاری ازاد رفتم که از شر حرف فک و فامیل خلاص شم.

تو سایت هم هرچی میگردم فقط چیزای ناامید کننده درمورد پرستاری میخونم...

بخاطر حرف مردم ؟بیخیال 

سال دیگه باز کنکور بده وگرنه انصراف میدی

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این روحیه بری زیر دست دکترا دق میکنی🤭کاش حداقل رواشناسی میرفتی تا دکتری میخوندی مطب میزدی

هوووف خودمم میدونم.

روانشناسی که الان دیگه پر شده همه جا

رشته ی خیلی اینده داری نیس به نظر من

عزیزم خیلی شغل شرافتمندانه ای هست.

تو سخت ترین شرایط مردم میتونی کمکشون کنی و اگه خوب و خوش اخلاق باشی همیشه دعات میکنن،

من یه دوره مامانم بستری بودن هنوز که یادم ب پرستارشون میاد دعاش میکنن،

سوادت هم تو بیماری ها بالا میره و روابط خوبی پیدا میکنی و خیلی میتونی ب خانوادت کمک کنی.

بخاطر حرف مردم ؟بیخیال  سال دیگه باز کنکور بده وگرنه انصراف میدی

اخه چطوری کنکور بدم همزمان با دانشگاه؟

نه فقط بخاطر حرف مردم نبود.

خونوادمم دیگه نمیذاشتن پشت کنکور بمونم

هوووف خودمم میدونم. روانشناسی که الان دیگه پر شده همه جا رشته ی خیلی اینده داری نیس به نظر من

من باب مطب زدن حداقل زرنگ باشی اون حس مطب زدنت خانم دکتر بودنت ارصا میشه تعدیه همینجور منطورم یکم با دکتری گرفتارت اون حسات رفع رجوع میشه در مقایسه با پرستاری

جسارتا میتونم رتبه اتون رو بدونم؟ پرستاری شغلیه که فقط عشق میخواد...خیلی زیباست رسیدگی و مراقب از آ ...

بله ولی پر از زحمت و دردسر و حرف شنیدن از دکتر و همراه مریض و حقوق کم و .... هستش

من باب مطب زدن حداقل زرنگ باشی اون حس مطب زدنت خانم دکتر بودنت ارصا میشه تعدیه همینجور منطورم یکم با ...

درست میگی ولی چه کنم دیگه وارد این رشته شدم.

خیلی اعصابم خورده بخدا