2777
2789
عنوان

خانما بیاید به مشاوره نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 21 پست
فک کنم زیاد کار کشیدی ازش    

نبخدا یه زایمان هم داشتم یعنی اثر داره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک ❤️صلوات، جانم فدای فاطمه زهرا(سلام الله علیها)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی صددرصدی هست

نمیدونم ی ارایشگری میگفت انجام میدم وخوبه واینا توهم سعی کن اپیلاسیون انجام بدی ژیلت نکش

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***
مزاح بود عزیزم....سخت میگیری بهخودت ژن ایرانی ها اکثرا اون قسمت تیره است.ظاهرش رو هم میتونی بری عمل

ممنون عزیزم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک ❤️صلوات، جانم فدای فاطمه زهرا(سلام الله علیها)
نمیدونم ی ارایشگری میگفت انجام میدم وخوبه واینا توهم سعی کن اپیلاسیون انجام بدی ژیلت نکش

بعد میدونی تو مزوتراپی چیکار میکنن عزیزم

نه والانمیدونم ولی سفیدمیشه وچروکش میره حتما

ممنون عزیزم از راهنماییت💖