2777
2789

تاپیکهای قبلم رو بخونید می فهمید قضیه زندگیم رو فقط بگم دلم دیروز خیلی برای بجه هام سوخت تو روز پدر پدری که زنده است ولی بچه هاش رو فروخت دخترم می گفت هرسال جشن می گیریم  امسال بابا نیست پیشمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکاتو‌خوندم عزیزم خدا خودش کمکت کنه خیلی سخته 

اینقدر حرصی شدم میگم کاش میتونستی پول بدی به یکی اون زنیکه رو چنان بزنه که از زندگی ساقط شه😡بعد تف بنداز تو روی شوهرت که اینقدر پسته.نمیگه بچه هام کجان چی میخورن چی کار میکنن؟ اصلا دلش تنگ نمیشه واسه این دوتا طفل معصوم؟

تاپیکاتو‌خوندم عزیزم خدا خودش کمکت کنه خیلی سخته  اینقدر حرصی شدم میگم کاش میتونستی پول بدی به ...

پن می دونم خود خواهرش زنگ زده بود بهم می کفت از تعجب شاخ د نیارم مدری که هشت ماه بجه هاش رو نبینه بی علاقه بی عاطفه من میگم من اصلا به جهنم تو دلت برای دخترت مسرت که الان اوج شیرین کاری وبازیگوشیشون تنگ نمیشه بخدا هشت ماه خرجی هم نمی ده داداشم مول ریخته به کارتم گفته شب عیدی ب و برای بچه ها لباس بخر