2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا شده، داخل باید باز بشه فرق نداره از کجا تا کنی 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من استفاده نکردم دوست دارم استفاده کنم یکی اینجا میگفت خواهرش روی توالت فرنگی کاپو گذاشته و خیلی راحت جا رفته بدون نشتی 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

من استفاده نکردم دوست دارم استفاده کنم یکی اینجا میگفت خواهرش روی توالت فرنگی کاپو گذاشته و خیلی راح ...

منم از حرفاي اينجا كاپ سفارش دادم حيف پول هيچ مدلي جلو نشتي خون نميگيره

عزیزم کاپو به هر شکلی که عادت داری تا کن و وارد بدنت کن اول انگشت اشاره تو دور تا دور کاپ بچرخون که مطمئن بشی کاملا باز شده،بعد از پایین کاپ بگیر چند بار بکِش پایین و فشار بده به سمت بالا تا جایی این کارو تکرار کن که وقتی کاپ و پایین یا بالا میدی بهیچوجه تو بدنت حرکت نکنه و مثل یه چسب به بدنت بچسبه.فقط در این صورت نشتی نمیده و اینکه قبل از استفاده حتما چند بار محکم بهش ضربه بزن که اون سوراخای ریز روی کاپ کاملا تمیز و باز باشن.

و اینکه کاپ رو تو روزای اول باید هر ۴_۵ ساعت تخلیه کنی

سایزت شاید کوچیکه چرا یک کرفتی 

یک واسه اونایی هست که زایمان طبیعی نداشتن یا بچه نداشتن

من خودم سزارین بودم ولی دو کرفتم عالیه از عالی هم عالی تر اصلا هم نشتی نمیده البته مارک من لونت کاپ هست چند ساله گرفتم شاید از شما مارکش خوب نیست خالت الاستیکی اش کمه خوب نمیگذره تو واژن تا باز بشه

خدایا شکرت
عزیزم کاپو به هر شکلی که عادت داری تا کن و وارد بدنت کن اول انگشت اشاره تو دور تا دور کاپ بچرخون که ...

و اینکه استفاده از کاپ روی توالت فرنگی خیلی راحته من حدود ۵ ساله که استفاده میکنم و بشدت راضی ام

عزیزم کاپو به هر شکلی که عادت داری تا کن و وارد بدنت کن اول انگشت اشاره تو دور تا دور کاپ بچرخون که ...

جوري ميگفتن زندگي ما به بعد از كاپ و قبل از كاپ تقسيم شده ك من ذوق اومدن كاپ داشتم خورد تو ذوقم كاپ شما چه سايزي شايد مال من كوچيكه

منم از حرفاي اينجا كاپ سفارش دادم حيف پول هيچ مدلي جلو نشتي خون نميگيره

احتمالا قلقش دستت نیومده وقتی که تا کردی گذاشتی داخل باید کامل باز بشه و خمیدگی نداشته باشه اگه توالت فرنگی دارید بشین روش یه بارم رو اون جا بنداز

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎