2777
2789
عنوان

می‌شه یک لحظه بیاید؟

106 بازدید | 22 پست

سلام، شبتون بخیر

حقیقتا قصد خاصی از نوشتن ندارم به جز یکم درد دل، چون واقعا ناراحتم 

عینکی هستم و چند روز پیش عینکم شکست، حالا عینک سفارش داده بودم و امروز تحویلش گرفتم

عینک قبلیم کائوچویی بود و اینی که تازه گرفتم عینک بدون فرم هست، مثلا می‌خواستم یکم کمتر معلوم باشه

اون موقع که امتحانش می‌کردم متوجه نشدم اما الان که می‌زنمش می‌بینم فِرِمش تنگه و به شقیقه‌هام فشار خیلی بدی میاره به حدی که قابل تحمل نیست برام

واقعا نمی‌دونم چی کار کنم، پول زیادی هم بهش دادم :(

یکم دلداری بدید بهم😕

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

ببریدش عینک سازی براتون درستش میکنه دلداری دادن نداره که

روانشناس هستم ...اگر احساس میکنید باید با یکی صحبت کنید من هستم...فقط صحبت کنید و کار دیگه ای انجام ندید لطفا هیچ فکری نکنید فقط صحبت کنید...
ببریدش عینک سازی براتون درستش میکنه دلداری دادن نداره که

چطوری؟ آخه مشکل از فرمشه

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شاید قابل تنظیم باشه، ببر ازشون راه حل بخواه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
چطوری؟ آخه مشکل از فرمشه

درست میشه مال من همین جوری بود درستش کرد ببریدش پیش عینک ساز

روانشناس هستم ...اگر احساس میکنید باید با یکی صحبت کنید من هستم...فقط صحبت کنید و کار دیگه ای انجام ندید لطفا هیچ فکری نکنید فقط صحبت کنید...
عزیزم شاید قابل تنظیم باشه، ببر ازشون راه حل بخواه

فکر کنم باید همین‌کار رو بکنم چون عملا بلااستفاده است

روم نمی‌شه فقط، طرف لابد با خودش می‌گه پس اون روز داشتی چی کار می‌کردی؟

حالا کلی هم فکر کردم که چی انتخاب کنما

درست میشه مال من همین جوری بود درستش کرد ببریدش پیش عینک ساز

بله باید ببرم چاره دیگه‌ای نیست

ممنون راهنمایی کردید 

بله باید ببرم چاره دیگه‌ای نیست ممنون راهنمایی کردید 

اگه نو هم هست بهشون تحویل بدید عوض کنید بگید اصلا استفاده نکردید تازه گرفتید اگه ادم خوبی باشه حتما عوض میکنه

فکر کنم باید همین‌کار رو بکنم چون عملا بلااستفاده است روم نمی‌شه فقط، طرف لابد با خودش می‌گه پس اون ...

نه بابا اونا عادت دارن، شغلشون همینه دیگه

با این فکرا خودتو اذیت نکن گلم

ان شاءالله به راحتی مشکل حل بشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اگه نو هم هست بهشون تحویل بدید عوض کنید بگید اصلا استفاده نکردید تازه گرفتید اگه ادم خوبی باشه حتما ...

به نظرم درخواست تعویض یکم غیرحرفه‌ای هست 

باز باید ببینم چطور می‌شه

نه بابا اونا عادت دارن، شغلشون همینه دیگه با این فکرا خودتو اذیت نکن گلم ان شاءالله به راحتی مشکل ...

راست می‌گید من کلا عادتمه خیلی حساس می‌شم به یه چیزی

ان‌شاءالله

ووی سنه قوربان قیز  بکف اولما منیم مشاور بالام 😄😝

ترکیم کلا پاک شده😂 ولی به به سلام بالام جان😁

از این طرفا؟ راه گم کردی؟ 

چند وقت پیشا یادت می‌کردم

ریحان نه پیامات برام وا میشه  نه کاربریت برام بالا میاد  تو جستجوی سایت پیدات کردم ! چی ...

سلام

سایت مشکل داره کلا برای منم بگیر نگیر داره

هیچی از حنا پرسیده بودم 

تلگرام یا ایتا نداری دلی؟