2777
2789
عنوان

دندونپزشکی و نظرات مختلف دکترها

176 بازدید | 11 پست

اگه یکی از دندون های انتهایی دهان رو 

توی یک کلینیک خوب و قابل اعتماد نشون بدم 

توی اون کلینیک ،  حداقل ۱۰ تا دندونپزشک هست 

برای یک دندونم عکس و ... بگیرم

چندتا دندونپزشک بگن ترمیم ساده نیاز داره 

چندتا دندونپزشک با توجه به عکس بگن به عصب کشی نیاز داره 

توجه کنید یک دندون خرابه ، نظرات پزشک ها در مورد همون یک دندون متفاوته .

شما  باشید چه کار میکنید ؟؟

مچکر میشم خواهرانه یا برادرانه راهنمایی کنید 🌹🙏

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس نسبت به معاینه قابل اعتمادتره اگه دکترا باعکس گقتن اندو پس عصب کشی کن احتمالا دندونت خیلی خرابه اگه الانم ترمیمش کنی چن مدت دیگه دوباره درد میگیره باید عصب کشی کنی پس کار اخرو همین اول بکن

به اسم کاربریم گیرندین اعصاب ندارم

میکشم میندازم دور 😂😂😂😂

شوخی کردم عزیزم 

گفته ها یه طرف قضیه اس

تو عمل همه اشون یک کار رو میکنند 

وقتی برن رو کار میبینن فلان مشکل هست و باید مثبت عصب کشی بشه و..

ولی اگر یه دندون پزشک با تجربه و خوب پیدا کنی خیلی بهتره 

من میرم عصب کشی میکنم چون اگر اشتباه تشخیص داده باشن پر کنی بعد به عصب رسیده باشه درد میگیره مجبور م ...

عصب کشی تمام بافت دندون رو خراب میکنه و بعد هم باید حتما روکش کنی که اون هم مشکلات خاص خودش رو داره

دنیا میخواد خالی کنه دورو برم رو تو دورمو خالی نکن دورت بگردم
دندون ترمیمی ی روز خودش ب عصب کشی میرسه. من ی دندونم عصب کشی میخاست دکتره گفت ترمیم کنی کافبه دردش ک ...

خمیر دندون سنسوداین استفاده کن

در حین انجام کار دکتر میفهمه که به عصب رسیده یا نه اگه پوسیدگی عمقی باشه در حین انجام کار میفهمن&nbs ...

اگر وارد باشه معمولا یه لایه عایق استفاده میکنه و بعد ترمیم میکنه

عصب کشی تمام بافت دندون رو خراب میکنه و بعد هم باید حتما روکش کنی که اون هم مشکلات خاص خودش رو داره

من روکش نکردم نشکسته هم بالای ۱۵ ساله .شاید دو تا دندون بدون پر و عصبم فقط داشته باشم همش پر عصبن🤭بهتر دوباره کاریه

من روکش نکردم نشکسته هم بالای ۱۵ ساله .شاید دو تا دندون بدون پر و عصبم فقط داشته باشم همش پر عصبن🤭ب ...

بافتی که دندون تغذیه میشه برای همیشه از بین میره و دندون رفته و رفته ضعیف میشه