2777
2789
عنوان

کسانی که سزارین انجام دادن

833 بازدید | 54 پست

سه شنبه میرم برا سز بیمارستان گاندی چیا باخودم ببرم کلا سزارین چجوریه ترجیح خودم بیهوشیه درموردبیحس اطلاعاتی ندارم لطفا خواهرانه کمکم کنید

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ساکی ک برای بچه اماده کردی

کمپوت گلابی ک شکمت کار کنه

لباس تمیز برای برگشت ب خونه

خرما و تسکافه واسه زمانی ک گفتن میتونی شروع ب خوردن کنی 

من بیحسی بودم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

کلن سزارین ،بی حسی انجام میشه، بیهوشی کمتر انجام میدن،اگر داری پمپ درد تهیه کن ،که زیاد درد نکشی، وسایل هم دو دست لباس و پوشک و دستمال مرطوب و حوله خشک کن بی  ،برای خودتم فلاکس چای و خرما ببر

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت

عزیزم‌اینم‌بگم حتما پد تهیه کن بده همراهت شارژرم ببر سرگرم شی دردت یلدت بره😅

بازم یادم بیاد میگم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
ساکی ک برای بچه اماده کردی کمپوت گلابی ک شکمت کار کنه لباس تمیز برای برگشت ب خونه خرما و تسکافه و ...

سوند چند ساعت داشتی

ساک خودت ونی نی روببندلباس زیر چند دست ببر شورتکس پوشک بزرگ شونه ویه لباس گرم شایدلازمت شه.برابچتم لباس وشیشه شیراحیانا برا قنداق ومای بیبی وبالش کوچک

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

پمپ درد هم بسیااااار عالیه من دوتا سزارین داشتم سره اولی پمپ درد گیرم نیومد واسه دومی تهیه کردم خیلیییی خوب بود

من انجام ندادم ولی بی حسی خیلی بهتره دیگ الان زیاد بیهوش نمیکنن بخاطر عوارضش بی حس میکنن و هیچ دردی ...

من بخاطر تیک عصبی که داررم فکرنکنم امکاتش باشه بیحس بشم پاهام ودستام ناخوداگاه میپره