2777
2789

سلام. میدونم تاگیکم عجیبه و بچه ام رو خیلی دوستدارم اما از صبح که به زور بیدار میشم تا اخر شب که مجبورم با تایم اون بخوابم خیلی کلافم. روز هم مجبورم همش باهاش بازی کنم یا حرف بزنم و برام یه جورایی حرف زدن با دیواره. خیلی هم7ماهش هست شیطونه و همش به در و دیوار میخوره و گریونه

از همسرمم ناامیدم چون کاری نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمکی نداری؟

سعی کن از نزدیکانت کمک بگیری

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

منم همین وضعیتو دارم با این فرق ک دوتا بچه پشت هم اوردم از خدامه بخابن یکم براخودم زندگی کنم ولی خداروشکر با همه سختیاش خیلیا هستن ک هزینه ها میکننو بچه دار نمیشن 

یه وقت هایی که اصلا نمیرسم یه حمام برم. شوهرمم خودش رو با کار و بیرون سرگرم کرده. گاهی خونه مادرم میرم و کمکم میکنه نگهش دارم اما حس میکنم فقط زندگی من خیلی تغیر کرده و داغون شده. شوهرم هنوز همه چی براش عالیه

منم این دورانو داشتم الانم انقدر شلوغه همش دنبالشم کلی لاغر شدم ۱ سال وچندماهشه متاسفانه شوهرمم اصلا کمک نمیکنه ک هیچ هی میگه اب بیار چای بیار غذام کو فقط میشینه ی جا دستور میده