2777
2789
وقتی رفتی و انجام دادی به خودت میگی آخیشششششششششششششششش کاش زودتر میرفتم و اینقدر دل دل نمیکردم من الان جلسه اول رو هفته پیش انجام دادم و 40 درصد موها ریخت تو همین جلسه
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
چقد خوب امیدوارشدم من حتما میرم وانجام میدم خسته شدم بخدا خداروشکر پوستم روشنه باز ازایان مورد شانس اوردم خخخخخخخخخخ ممنونم عزیزم ک اینقدر راهنمایی کردی ببخشید سوال کردما چون اطاعاتی نداشتم فقت ی سوال دیگه باید پیش دکتر پوست برم
بلاخره اونی ک باید میاد و... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رز من تهران نیستم که بهت معرفی کنم جایی رو وقتی قیمت تو تهران ارزون تره چون خواهر من تهران بود و اونجا انجام داد اگه پوستت روشنه ممکنه 3 جلسه هم عالی جواب بگیری جا موها به مرور بسته میشه و پوستت صاف میشه اون منطقه که مو داشته و حالت دونه دونه نداره
بهار خاهش نمیدونم عزیزم من ایسنتگرامم فعال نکردم الی چقد خوب ک اینقد موهای ادم بریزه ادم راحت میشه بخد ا شنیدم باید موها بلند باشه درسته
آره دکترای پوست یا مراکز لیزر راحت ترین لیزر مربوط به مو زایده فاصله جلسات 1 ماه یکبار و سختی اش همون جلسه اوله از جلسات بعد موها کم شده درد خاصی هم نداره چند دقیقه ای تمامه فقط صورت داغ میشه یکم
الی جون زیر بغل بخوای لیزر کنی چی خوبه؟ اطلاعات در این زمینه داری بگی ؟
من در سرزمینی زندگی میکنم که مردمش صحنه بوسیدن دو عاشق را بانفرت بیشتری نگاه میکنند تا صحنه اعدام یک انسان را
وای الی چقد خوب حداقل چن سال راحت شم بعد دوباره انجام بدم خوبه خعلی خسته شدم همش دو سه روز یبار برمیدارم واقعا ناراحتم بعضی زنا بهم تیکه میندازن
رز مو بلند که نه ولی از یک ماه قبل موهاتو با ژیلت بزن تا تمام موها از ریشه خارج بشن و از 2 روز قبل از لیزر دیگه شیو نکن تا حدود 1میل بشه از نظر اندازه و دستگاه مو رو شناسایی کنه بعد لیزر هم که موها 40-50 جلسه میریزن خیلی خوبه کلا من دوست دارم
رز تا چند سال راحتیییییییییییی یعنی عشق میکنی من تا 3 سال اصلا بند نمیداختم عالی بود الانم میگم کاش زودتر رفته بودم ولی بعد که دوره ات تمام شد سالی یک جلسه برو و تمدید کن گرچه من واقعا تا 2 سال مو نداشتم
رز درد نداره در حد داغ شدن صورتت است دستگاه لیزر مکانیسم حرارتی داره و زمانش هم خیلی کمه پوستت داغ میشه فقطططط همین بهترین دستگاه هم الکساندریت یا الیت است لیزر آی پی ال نروووو از دکترت بپرس دستگاهش چیه جتما
عالیه خعلی خوشال شدم بخدا اصن فک نمیکردم این قدر ادم راحت شه اونم چن سال عالیه کاش زودتر ب این فک می افتادم اره مگ چیه ادم دوباره میره بعدش لیزرمیکنه مث اینکه میخاد بند بندازه کاری نداره ک ادم راحت شه از نظرروانی بخدا ارزش داره