2777
2789
عنوان

چقدر هدیه بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 39 پست
سکه پارسیان بخر قیمت پایین هم داره.یا یه کادو بخر که یادگاری بمونه 300تومن پول دادنش زیاد جالب نیست

اتفاقا به ذهن خودم رسید. گفتم ۴۰۰ مثلا پول بدم، حتی شده به ۵۰۰ میرسونم یه پارسیان میگیرم.

ولی گفتم شاید ضایه باشه. بد نیست؟

و اینکه در حد ۴۰۰ ۵۰۰ چند گرمی میشه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من صد تومنی شم دارم  چی میگی براخودت همه قیمت و همه درصد هستش

کی خریدی؟من چند تا پونصدی میخواستم نبود 

درست صحبت کن ینی چی چی میگی برا خودت 

احتمالا عهد دقیانوس(چندماه پیش )خریدی

درحال ساخت ....:)

اتفاقا به ذهن خودم رسید. گفتم ۴۰۰ مثلا پول بدم، حتی شده به ۵۰۰ میرسونم یه پارسیان میگیرم. ولی گف ...

گرم که نمیشه سوت میشه ولی بازم از پول نقد بهتره .من بودم چون دوست صمیمی هست یه کادو شیک هرچند کوچیک میگرفتم براش یادگاری میموند

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
اتفاقا به ذهن خودم رسید. گفتم ۴۰۰ مثلا پول بدم، حتی شده به ۵۰۰ میرسونم یه پارسیان میگیرم. ولی گف ...

حالا یه چیزی بگم پارسیانم اگه نبود 

این عابر بانکا هست تو شهر کارت هدیه میده هرچی بخوای ازونا بگیر

کی خریدی؟من چند تا پونصدی میخواستم نبود  درست صحبت کن ینی چی چی میگی برا خودت  احتمالا ع ...

بهم کادو دادن دوسال پیش 

تاز الان ارزشش شده صدوده 

درست حرفیدم میگم فقط بگو مغاز ای ک من رفتم نداش 

ن ک نیس کلا

مردادیا عشقن  میگی نه نگاکن🙂....کاربری دست دو نفره منو خاله م
سکه پارسیانی ۳۰۰نیست  رفتم بخرم کفش۷۰۰داشت

نخیر عزیزم همه قیمتیش هست. حتی کمتر از ۳۰۰ هم هست. شاید اونجایی که شما رفتید نداشتن

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
بهم کادو دادن دوسال پیش  تاز الان ارزشش شده صدوده  درست حرفیدم میگم فقط بگو مغاز ای ک من ...

من پنج شیش جا پرسیدم 

الان صد و خورده ای چند سوت ؟

اصن براشون صرفه نداره بیارن 

نخیر عزیزم همه قیمتیش هست. حتی کمتر از ۳۰۰ هم هست. شاید اونجایی که شما رفتید نداشتن

اره زیاد پرسیدم نداشتن 

منظورم اینه صرفه نداره مثلا صد تومن این خانم میگ دارم بسته بندی کنن واقعا برا صد تومن

من پنج شیش جا پرسیدم  الان صد و خورده ای چند سوت ؟ اصن براشون صرفه نداره بیارن

خیلی کم و کوچولوهه ولی خودم خیلی دوس دارم جاهایی ک روم نمیش پول بدم این مقدار 

سکه بدم 

خیلی دهن پر کن تره

مردادیا عشقن  میگی نه نگاکن🙂....کاربری دست دو نفره منو خاله م