2777
2789

بچه ها من چند ماه جدا شدم.چند تا پیشنهاد خاستگار داشتم ولی جدی نشده.25سالمه.الان از طریق یکی از اشناها بهم گفتن میتونی تو رشته مامایی یا پرستاری تحصیل کنی بورسیه هم میکنن.خودم دیگه کشش ندارم بخوام تحصیل کنم.اما دوست دارم کلاس زبان برم.دو دلم.دومین موضوع اینه که دوست دارم وارد کار میکاپ بشم.اما با این مبلغ کم که مهریه ام قسط بندی کردن شاید یک سال طول بکشه من وسیله بگیرمو کلاس برم.سومین مورد چون ما اتباعیم از طریق سازمان ملل میتونم همراه خانوادم برم خارج به خاطر شرایطی که داریم سن پدرم و جدایی من.فعلا فقط استرالیا و انگلیس و امریکا پناهنده میپذیرن.بابام قبول نمیکنه که برن. اما با رفتن منم شاید خیلی مشکل نداشته باشن چون خواهرمم اقدام به پناهندگی کرده و داره ویزاش میاد.دردم اینه یه دقیقه نباشم مامانم دق میکنه..پر دردم با این حال مسکن درد همه ابجیا و دااشامم.فقط مامانم نگاش میکنم اشکم بند نمیاد.بدون من قراره چه بلایی سر مامانم بابام.ابجیام بیاد.میدونمم اگه برم اونجا همه چیم داشته باشم بازم دوری از خانواده سخته.شما بودین  کدوم گذینه رو انتخواب میکردین؟ درس بخونم.؟برم خورد خورد وسیله بگیرم کار گریم عروس یاد بگیرم استعدادمم تو هر هنری عالیه؟یا برم اونور به شغلی که دوست دارم نقاشی ادامه بدم و با یه ادم درست ازدواج کنم؟ یه چیز دیگه اینکه وقتی برم اونور هر امکاناتی که بگی خونه ماشین و... در اختیارمه حتی میتونم بعد سه سال .سالی چند بارم بیام دیدن خانوادم.ولی نمیتونم برا همیشه برگردم😔کمکم کنید.مشاورم رفتم نتونست کمک کنه.از طرفیم نیاز عاطفی دارم و دااشام حتی اجازه نمیدن تنهایی پامو بزارم بیرون😢

اَصلاَ خَبَر داری چِقَد دِلتَنگِتَم بی مَعرِفَت؟😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو الان به آینده ت فکر کن و مستقل شدنت مامانو بابات هم ی جوری میگذرونن مطمئنا خوشبختی تورو میخوان پس برو و خوشبخت شو اینجا به درد آینده بچههات نمیخوره انگار غم بزرگی روی کل جامعه مونه با این گرونی و اقتصاد بد 

برو و آینده خودتو بچه هات رو تضمین کن 

بهم بگو چطور پناهندگی میگیرید نیاز دارم بدونم 

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚

برو دنبال کار میکاپ و از خانوادتم دور نشو

ما ی مورد داشتیم طرف خیلی ب مامانش وابسته بود و مامانشم همینطور وقتی رفت خیلی پشیمون شد بعد ٣ سال مامانش مرد و الانم افسرده شده نابوده 

ی شب، شب تیرع، یهو روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره🍷🦋
بری خارج از کشور بلخره باز از مادر پدرت دوری ارزش نداره دلت اینجا میمونه اینجا باشی خیلی بهتره برو د ...

میدونم برم خیلیم پیشرفت میکنم چون تو هر کلاس هنری بگی رفتم و کلی هنرم بلدم.ولی عاشق نقاشی خیابونیم.که دااشام اجازه نمیدن.ولی با میکاپ مشکل ندارن.مجبورم کمتر خرج کنم برم همین کلاس

تو الان به آینده ت فکر کن و مستقل شدنت مامانو بابات هم ی جوری میگذرونن مطمئنا خوشبختی تورو میخوان پس ...

بچه که نه قصد ندارم تهش یه شوهر ثروتمن خارجی بگیرم😂😂عشقم ما چون پناهنده ایم اینجا.تبعه ایران نیستیم.برا همین از طریق سازمان ملل متحد در امور پناهندگان به بعضیا که شرایطشو داشته باشن اقامت میدن

برا اقدام پناهندگی باید چکارهایی انجام بدی من و شوهرم  و اینکه شوهرم لیسانس حسابداری داره و خود ...

ایرانی هستی گلم؟

برو دنبال کار میکاپ و از خانوادتم دور نشو ما ی مورد داشتیم طرف خیلی ب مامانش وابسته بود و مامانشم ه ...

من خودم تحملم بیشتره چون متاهلم بودم ایران نبودم سالی یه بار یا دوسال یه بار میدیدمشون.ولی چون میدونست حالم خوبه خوشحال بود.میگم برم ببینه دارم پیشرفت میکنم شاید اتفاقی نیوفته😢

من خودم تحملم بیشتره چون متاهلم بودم ایران نبودم سالی یه بار یا دوسال یه بار میدیدمشون.ولی چون میدون ...

نمیدونم ما نمیتونیم این تصمیم بزرگ رو ک آیندتو می‌سازه واست بگیریم ولی خب تا اونجایی ک تونستیم نظرمونو گفتیم گلم هرطور خودت صلاح میدونی

ی شب، شب تیرع، یهو روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره🍷🦋
آره

راستیش نمیدونم.چون مسیری که ما میریم کاملا قانونیه.ولی پسر داایم هفت سال پیش کل داریشو فروخت رفت.غیر قانونی.البته معلم زبان بود.الان بهترین زندگیو داره.در این مورد نمیتونم راهنمایت کنم و اصلنم پیشنهاد نمیکنم غیر قانونی بری چون کلی خطر داره.انشالله که هر خواسته ای داری خدا راهشو برات هموار کنه🌹

نمیدونم ما نمیتونیم این تصمیم بزرگ رو ک آیندتو می‌سازه واست بگیریم ولی خب تا اونجایی ک تونستیم نظرمو ...

ممنونم که وقت گذاشتی عزیزم🌹🙏